1. Zomaar een berichtje

Zomaar een berichtje

Ik dacht laat ik maar weer eens een weblog schrijven. Na me eerste en laatste weblog van 29 september 2006 (ja alweer een jaar geleden) is er een hoop veranderd.

Zoals sommige van jullie wel door hadden is dat ik geen lid meer ben van de redactie. Dit is totaal aan mij te wijten want ik zette me gewoon niet actief (genoeg) meer in de voor de site. Ik was veelte druk bezig met me werk en lekker relaxen dan dat ik echt voor IG bezig was. Ik zat ook niet op school, werkte veel en in me vrije tijd deed ik het liefst gewoon lekker niks.

Maar zoals ik al zei is er een hoop veranderd. Ik zit weer op school en werk een stuk minder. Ik moet ook erg veel doen voor school en dat is erg lastig als je er een jaar tussenuit bent geweest. Vorig jaar kon ik gewoon lekker na me werk op de bank gaan zitten en tv-kijken of gewoon lekker achter de computer zitten en een beetje gamen of iets anders. Nu is dat even anders met het vele huiswerk enzo. Ik loop behoorlijk achter en de eerste tentamens staan alweer voor de deur. Maar ik ben er van verzekerd dat het goed komt. Misschien zal ik die eerste tentamens wel verneuken maar daarna zal ik dan wel beter me best doen. Het gaat steeds beter om me echt actief in te zetten voor school.

Waarom ik deze weblog heb geschreven weet ik niet, wou gewoon ff lekker iets van me afschrijven. Aangezien ik geen recensies, nieuwsberichten en previews meer schrijf typ ik ook geen lange berichten meer.

Zoals jullie afgelopen weken wel hebben gewerkt timmert InsideGamer aardig aan de weg. Het nieuwe membersysteem is gewoon erg vet en ik hoop dat dit de site tot een echte community maakt.

Peace.

Dit artikel delen

Over de auteur