1. Tekken 5 en Ridge Racer in april 2005

Tekken 5 en Ridge Racer in april 2005

In een artikel van het Japanse Nihon Keizai Shimbun staat dat Tekken 5 en het vervolg op Ridge Racer nog voor april 2005 in de winkels moet liggen.

Namco wil beide spellen voor het einde van dit financiële jaar nog gelanceerd hebben. Het huidige financiële jaar van Namco loopt van 1 april 2004 tot 31 maart 2005.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Hoop dat Namco een keertje dit ook voor de andere consoles uitbrengt.

  Net zoals SoulcaliburII. Voor elke versie een andere brand character.  Kan alleen nu f niet bedenken wie ze in de Cube en Xbox versie zouden kunnen plaatsen. Iemand een idee? Want ik zie mario niet echt een battle met de vuisten aangaan met Hworang. Misschien toch weer Link in een moderner jasje?

 • Nope niet Link, dan doen ze toch gewoon Starfox ofzo. Eigenlijk liever geen multiplatform Tekken. Dit is één van de spellen die symbool stond voor het succes van de Playstation.  Waarschijnlijk ga ik 'm wel halen. Maar Tekken moet doen wat DOA doet op de Xbox.

 • Tekken heeft altijd onder gedaan aan de moderne fighters zoals doa of scII en namco moet echt goed hun best doen om hun eigen scII te evenaren laat staan te verbeteren. Tevens hoop ik dat ridge racer weer naar z'n roots moet gaan dus weer lekker arcade style ipv de semirealistische stijl van R racing evolution.

 • Ja als ze niet MP gaan dan denk ik zelf dat het de laatste wordt. Als ik lees dat ze niet meer met de moderne fightgames kunnen evenaren. Maar ik denk ook dat het te maken heeft dat er voor de PS2 veel meer goeie vechtspellen te krijgen is.  En dat de andere platforms juist meer zitten te wachten op Tekken voor hun console.

  Ik kan het begrijpen dat PS owners het symbool van hun succes niet kwijt willen raken.

  Maar soms moet een consessies doen. Uitbrengen voor alleen de PS2 en hopen dat je kiet draait. Of MP gaan en zelfs misschien nog een beetje winstpakken.


 • Man dan pas. Hebben ze zo veel werk aan T5 :P?

 • @Van Fanel  Tekken 4 kwam ook een jaar eerder uit en sc2 en tekken4 waren allebij gewoon button smashers noobs konden van je winnen terwijl jij dagelijks speelt  de enige echte goede beat em up is virtua fighter 4 evolution


 • ik zie het tekken 5 niet lukken om de komende dead or alive games te verslaan

 • Ik hoop dat Tekken 5 niet weer zo'n teleurstelling word, net als Tekken 4. Maar is nog een eind weg. Dus er valt nog een hoop te verbeteren.

 • @grandmasterflash

  Ja maar sc1 was ook al 100x beter dan tekken 4 terwijl ze allebij van namco zijn en dat vind ik jammer zet dan t team van sc2 op tekken 5 dan word t misschien nog wel wat.

 • nou nou nog voor april 2005……. dat duurt nog een lange tijd.. dan zijjn alle toppers zowat al uit en hoeft dit spel van mij niet mere :)  vooral niet tekken 5.. tekken 3 was vet, de rest daarna niet meer

 • Tekken 2 is imo de beste beat 'm up ooit gemaakt.

 • Da's wel erg laat, vinnek

 • Tekken blijft altijd leuk. Ridge Racer blijft ook altijd leuk,niet zeuren jongens, de spellenmakers hebben (hoop het voor hun) hun best erop gedaan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren