1. Eiji Aonuma praat over de Zelda spellen

Eiji Aonuma praat over de Zelda spellen

In een interview met GameSpy onthulde Aonuma enkele details rond de Zelda spellen die op dit moment in ontwikkeling zijn. De nieuwste Zelda op de GameCube is geïnspireerd door Ocarina of Time.

Daarnaast wist Aonuma te vertellen dat er op dit moment drie Zelda spellen in de maak zijn. Eén voor de GameCube, één voor de Game Boy Advance en één voor de Nintendo DS die officieel nog niet aangekondigd is. Alle drie de spellen hebben op dit moment nog geen naam.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Misschien begrijp ik het verkeerd maar volgens mij staat er in het artikel dat myamoto (vast fout geschreven maar jullie weten wie ik bedoel) zich pas met de ocarina of time ging bemoeien toen die op 50% zat … mijn engels is niet heel geweldig dus moet eigenlijk mijn bek houden … maar misschien kan iemand mijn visie even nagaan :P  Verder helemaal geweldig nieuws dat er 3 zelda games in ontwikkeling zijn, alleen deze meneer heeft wel Majora's Mask verkracht door het tijdssysteem … hopen dat ie dat niet doet met de komende zelda's  verder leuk stuk, misschien directe link naar het stuk erbij zetten??


 • Vet man, alleen wel jammer dat hij maar voor 50% af is, kunnen we nog een hele tijd wachten. Maar ik weet zeker dat het het wachten waard is!  En die Zelda voor de DS wordt echt geweldig! Ik hoop dat ze veel met het touchscreen gaan werken, das echt een vette aanvulling voor de gameplay!

 • @linky: hij bedoelt idd dat miyamoto zich op 50% van Oot zich er intensief ging mee bemoeien.

 • Die zelda voor de cube lijkt me wel wat. Ik van de vorige met dat shell shaded niet zo heel bijzonder. En die voor de DS ben ik ook nieuwsgieirg naar.

 • Leuk dat er een Zelda voor de DS komt (viel te verwachten), ben beniewd wat het gaat worden. Als ie als launchtitel uitkomt hebben ze lekker gelijk al een topper te pakken ;). Zelda op de cube lijkt me ook vet en Zelda: The Minish cap op de gba kan ook voor veel fun zorgen.  @Linky84: Majora's Mask was imo niet verneukt door het tijdssyteem, ik vond het een erg leuke toevoeging en het spel was ook erg goed.

 • Ik vind de game niet slecht Rick, maar ik vind dat je in Zelda alle tijd moet kunnen gebruiken om kerkers en levels te onderzoeken, dat miste ik dus heel erg in MM dus dat vond ik een groot minpunt.  Ik heb het spel helemaal plat gespeeld dus slecht was het niet, maar vind het van de console zelda's een van de minste en hoop dat ze de vernieuwing brengen door iets anders dan een tijdssysteem.  LCHero, bedankt, ik ben al niet zo goed in engels maar ging door dit bericht aan mezelf twijfelen :S … thnx … ik kan niet wachten tot alle 3 de games en natuurlijk 4 swords adventure :D


 • idd, jullie hebben helemaal gelijk. Bericht is aangepast. /me feels terrible…

 • Geeft nix, kan gebeuren … wel heel leuk interview … :D krijg alleen maar meer zin in alle games als ik het lees :D

 • Ik kijk echt heel erg uit naar deze game btw de e3 trailer was gemaakt toen iemand met de engine ging spelen en toen is t gefilmt en zijn de toffe stukjes achter elkaar geplakt dus alles was gewoon ingame :D

  En dat ie pas in 2005 uitkomt is wel jammer uiteraard maar dat betekend wel dat ie nog mooier kan worden dan dit.

 • als de gameplay maar goed is, dat is toch het belangrijkste bij Zelda

 • als de gameplay maar goed is, dat is toch het belangrijkste bij Zelda

 • Ha, ze maken voor alledrie hun consoles een game :P

 • Sounds good. Vooral die voor de GameCube. Die hou ik helemaal in de gaten. Eindelijk Realistic Zelda. Ik was wel ff zat met die Cell-shaded graphics van ''the windwaker''

 • of nintendo is zo slim om voor alle 3 de colsoles zelda's te maken of zo dom. volgens mij gaat het of helemaal mislukken of juist ram goed.

  wat vinden jullie hiervan zijn 3 zelda's niet een beetje veel?

 • Ultra-shadow, niet als je genoeg mensen op alle 3 de titels zet en er op die manier voor zorgt dat het alle drie toppers worden …

 • En aangezien Ninty het niet kan veroorloven bagger zelda-titels op de markt te brengen, koester ik veel hoop bij die gedachte :D .

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren