1. Resident Evil Outbreak File 2 website online

Resident Evil Outbreak File 2 website online

Vanaf vandaag is de website van Resident Evil Outbreak File 2 online te vinden. De website is echter wel Japans, maar als je even doorbijt zul je wat interessante informatie kunnen vinden.

Zo kun je onder andere informatie vinden over de karakters uit het spel. Daarnaast zijn er een aantal screenshots en een korte trailer te bekijken, en kun je een aantal files vinden die inzicht geven in de productie van het spel en de creatie van de karakters en vijanden.

De website is hier te vinden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • leuk idee, maar niet helemaal goed uitgewerkt..hopen dat dat wel in deel 2 gebeurd

  • Zeker…

  • Ik had RE: Outbreak vorig jaar al op de Playstation Experience online gespeeld en dat was echt gaaf. Ben blij dat deel 2 hier wel online gaat.

  • t lijkt me wel kewl alleen is t minder eng volgens mij dan de ''normale'' resident evils omdat je met meerdere bent daarom was in mijn ogen resident evil 0 niet eng alleen maar echt tof om te spelen.

  • Mooie site

  • maar re zero speelde je toch ook in je eentje, alleen dan met twee characters? dat levert toch gewoon dezelfde hoeveelheid ´eng´ als de voorgaande delen

    maar online lijkt me idd minder eng, want dan schrk je tenminste samen ergens om en dan hopen dat deel 2 gebruikt maakt van headset, want dan kan je elkaar lekker horen gillen

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren