1. De Sims 2 (PC)

De Sims 2 (PC)

Iedereen droomt er wel van om een droomhuis te hebben of heel rijk te zijn, maar natuurlijk ook wil je er heel mooi uitzien. jammer genoeg kan dat niet in de echte wereld. maar het kan wel in de game wereld! Namelijk met de EA game: "De Sims 2" en nee , dat is niet zo'n saai oud sims spelletje van 3 jaar geleden wat stoffig in je kast ligt! nee, dat is DE Sims 2 de enige echte!

Voor de gene die niet weten hoe dit geweldige spel werkt zal ik nog even uitleggen wat het is. natuurlijk heb je al een deel gelezen in de inleiding, en iedereen moet wel van de Sims gehoord hebben.

In De Sims kan je zelf je personages ontwerpen tot op de kin toe. Dat is heel erg gevorderd in De Sims 2. Ook kan je nu, als je een man en een vrouw hebt gemaakt ergens op klikken en dan kan je kiesen of ze verliefd zijn, getrouwd zijn of alleen samen wonen. Wat ook vet is, is dat je een kind wat hun zouden krijgen al van te voren in stellen. Dus dan hoef je niet ook nog helemaal een kind te maken. (eigenlijk in dat best wel leuk om te doen hoor) Je kan ook een sterrenbeeld kiezen. Dat heeft niks te maken met welke datum hij geboren is maar over hem zelf persoonlijk. Dan moet je ook nog kiezen wat zijn wensen zijn. Wat ik het leukst vinds is een gelukkige familie, en kinderen maken. Maar je hebt ook: rijkdom, sex, vrienden enz.

je kan kiezen tussen een huis helemaal zelf bouwen of al een huis van te voren kiest. Als je dat laatste kiest moet je nog wel zelf behangen en de spullen inrichten. Ik vind het de ene keer leuk om helemaal zelf mijn droomhuis te bouwen(wat trouwens een kasteel is) en de andere keer een kant en klaar huis te kopen. Wat ik ook wel een doe is dat ik een huis koop en hem dan heel erg ga verbouwen. Wat een bevordering is in de

sims 2 is dat je ook je eigen winkel centrum kan bouwen. Het voordeel daar van is, dat je veel hoger kan bouwen. Je kan ook een compleet nieuwe stad maken, maar dat is best veel werk.

De graphics van het spel zijn redelijk. Hier en daar is het nog wat hoekerig. Maar voor de Sims is het best knap. Ook omdat het een best groot spel is. Ook moet het spel best lang laden, maar dat is de zelfde regel als de graphics.

Wat ik ook leuk vind aan de sims is dat je eigenlijk altijd door kan gaan. Ik geef even een voorbeeld: Je hebt voor een man gekozen. Hij word verliefd op een vrouw en gaat trouwen. Hij maakt kinderen en de kinderen worden groter en groter. De man en de vrouw overlijden en de kinderen gaan ook weer trouwen. En zo gaat het door en door.

Realistisch aan dit spel is dat je overal aan moet denken waar jij en de echte wereld ook aan moet denken, bijvoorbeeld: Je moet naar de wc, eten, slapen douchen enz enz... Soms is dat best eri, want bij mij is soms alles rood. En als dat te lang duurt, tja... Dan gaan ze toch echt dood. Net als in de echte wereld. Maar gelukkig kan je saven. Want dan ben je net zo lang bezig met bijvoorbeeld de tuin aan het verbouwen, en dan let je ff niet op je personages en dan is alles rood. Maar dat maakt het wel veel leuker. Gelukkig kan je ook leukere dingen doen, zoals zwemmen enzo.

Wat je ook kan overkomen is dat er een dief op pad is en het op jou gloednieuwe tv heeft gemunt. Wat grappig is, dat was mij is overkomen. Ik had alleen een man, toen kwam er dus een boef aan, en toen ging mijn poppetje knokken met de boef. Maar vaak komt het wel goed, als je maar een telefoon hebt. Natuurlijk kan je dit overkomen: is een keer wil je een broodje in de oven doen. En je vergeet hem, plots vliegt de oven in de fik en er komen hals overkop 10 brandweermannen aangemacheert. Ook die 2 dingen vind ik goed van de Sims.

Nog even terug komen op die mooie gloednieuwe tv die is gestolen. Die moet je natuurlijk wel met geld kopen. En hoe kom je aan dat geld? Werken natuurlijk. Je hebt 2 manieren om een baan te kunnen vinden. Één: je kan de krant lezen, of twee: je hebt een computer waar je ook een baan op kan vinden.

Nu even wat dingen over de gameplay:

De Simsers hebben allemaal hun wensen; dingen wat ze willen en hun angsten. Op het begin is het vaak van, ik wil een bad, ik wil en bed. Maar later is het vaak iets met liefde, en met angsten van ik wil niet dat die dood gaat en ik wil niet dat er een dief is enzo.

Als je net bent begonnen gaan er op een bepaald moment allemaal mensen uit de buurt bij je op zoek. Dan kan je vrienden maken of je ware liefde zoeken

Conclusie en beoordeling

Ze worden geboren maar ze gaan ook weer dood. Alles daar tussen in bepaal JIJ in dit geweldige EA game The sims 2 Iedereen moet naar de wc, en iedereen heeft wel eens brand gehad. Alles gebeurd in The sims 2. De mensenwereld in Gamestijl. Perfecto!
9
Score
90
Score: 90
 • Pluspunten
 • veel verbetering
 • the love <3
 • realistisch
 • the graphics
 • Minpunten
 • lang laden
 • soms luisteren ze niet

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Feministen moeten hun bek houden, lelijk wijven.

 • lol  mij lijkt deze game wel vet

 • whaha die laatste dat vind ik nu echt lachen dat het door een vrouw zelf is voorgesteld xD

 • Feministen moeten hun bek houden, lelijk wijven.

 • Feministen moeten hun bek houden, lelijk wijven.

 • Wanneer klagen feministen niet?  Feministen moeten hun bek houden, lelijk wijven.

 • idd feministen moeten hun bek houden, lelijke wijven GOED GEZEGD

 • Ik word zo moe van die eeuwige klaagcultuur.  Hou je bek en ga gamen, en rot anders gewoon op.

 • wat een kletskoek zeg….er is altijd wel iemand die iets te klagen heeft over een game…dusja ik hou me daar echt niet meer mee bezig en dat zouden de ontwikkelaars ook niet moeten doen :)

 • In hun ogen is het zeer vrouwonvriendelijk dat een aantal stoere ridders een prinses moeten vetmesten zodat het voor de vijand moeilijker wordt haar te veroveren en mee te nemen naar hun basis.

  Wat een briljant en heerlijk bruut concept zeg! :)

 • Er staat ook zon foto van dat klaag wijf bij die blog, lmfao dat had zo de fat princess kunnen zijn wat een dikke zeug. Feministen zijn lesbisch of lelijk met okselhaar.

 • Feministen klagen over alles wat maar ook een beetje tegen vrouwen is, dat terwijl de concept artist zelf een vrouw is.

 • damn that's a ugly picture :) thanks for ruiening my day cartmen ;)

 • @Cartmen, wat een vies dik varken zeg.. =S  Verder vind ik dit soort dingen echt onzinning. Ik snap niet wat hier nu zo vrouwonvriendelijk aan is.. :')

 • omfg WTF als ze het veranderen door een kist met goud is het niet grappig en orgineel meer zo is het leuk en zo moeten ze het laten

 • Feministen klagen ALTIJD! Dan zijn de vrouwen te slank en dan zijn ze weer te dik >_>  We lopen al 20 jaar met een dikke loodgieter te spelen, daar hoor je toch ook niemand over klagen?

 • Ik vind het net grappig :P

 • Feministen moeten hun bek houden, lelijk wijven.

 • Feministen voelen zich aangesproken bij fat princess.

 • Fat princess zou voor dat feministisch mokkel nog een mooi compliment wezen aan de foto te zien xD

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren