1. Harry Potter en de Orde van de Feniks (X360)

Harry Potter en de Orde van de Feniks (X360)

Ben jij klaar om terug te gaan naar zweinstein of blijf je dit jaar liever thuis.

Kom oog in oog met hem die niet genoemd mag worden (voldermort). Kom op plaatsen waar je nog nooit ben geweest loop door zweinstein zo als nooit te vore. Leer met je toverstok om te gaan zo dat jij de beste tovenaar wordt wie te toverwereld ooit gekrent heeft.

Het spel begin om je neef te reden en je zelf van de dementors. Je hebt vorig jaar al die spreuken geleerd maar je peetvader sirus, help je om al die spreuken weer boven te krijgen zo dat je die in zweinstein gebruiken kan.

Terug op zweinstein krijg je een nieuwe lerares verweer tegen de zwarte kunst.

Je komt er na een tijdje achter dat ze je geen les wil geven in verweer tegen de zwarte kunst. Zodra je die eerste les heb gehad in verweer tegen de zwarte kunst kom je er achter samen met Ron en Hermelie dat dit zo niet veder kan dus er wordt de s.v.p. op gericht. Met een groep van leerlingen als de les begin waar Harry les geef moet je ze allemaal vinden en wat voor ze doen. Heb je ze gevonden en geholpen dan kun je er een les geven en leer je zelf ook een spreuk die je weer kun gebruiken in een deul of in en rond zweinstein.

Gebruik de geheime wegen voor sneller door het kasteel te lopen en zo ook meer te kunnen doen. Voor een door gaan hangt een portret waar je ook weer een opdracht voor moet doen zo als zoek zijn tweede of ga wat eten hallen. Maar als je zo opdracht heb gedaan kun je voortaan nog sneller door de school lopen.

Zwienstein zit vol met geheime maar ook met kapotte dingen of met niet aangestoken kaarsen en scheve harnassen je kunt iets vrijspelen als je doe juiste spreuk gebruik voor het probleem en als je iets heb vrijgespeeld komt het spook jenie

Heb je iedereen gevonden en ze spreuken geleerd krijg je een droom, een droom waar ron’s vader dat die word aangevallen. Je dat moet tegen perkamentus vertelt worden en dat ga je dan ook doen. Dan ben je weer terug in het huis van sirus daar is niet veel te doen eigenlijk niks.

Op zweinstein ga je veder met de s.v.p. om omber te dwaas bomen.

In de laagste les leer je ze een patronus maar dan word ze verader door cho.

Dan kom er een gevecht wat je niet kunt winnen dus je gaat met omber naar pekamentus. Maar hij neemt het op voor de s.v.p. en zeg dat het zijn idee was om harry lees te geven. Maar omber is nog niet klaar eerst pakementus en nu hagrit.

Maar de s.v.p. heeft ook nog wat trucs.

Op het laats wat ik persoonlijk iets te kort en te makkelijk vind is oog in oog met voldermod zal perkamentus winnen van voldermord

Conclusie en beoordeling

het is een leuk spel voor 1 of 2 keer maar niet vaker zo lang je geen potter fan ben
7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • het is een leuk systeem hoe je spreuken af vuurt
  • Minpunten
  • het is een kort verhaal een lang spel veel het zelfde
  • je moet veel lopen
  • weinig deuls

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren