1. Viacom voorman redt Midway

Viacom voorman redt Midway

Vandaag werd bekend dat voorman Sumner Redstone van Viacom interesse heeft in het privatiseren van Midway. Redstone die momenteel al een belang van 72,4% in Midway heeft, heeft nu een financieel adviseur in de arm genomen om te bekijken of hij zijn belang tot 80% gaat uitbreiden of dat hij Midway volledig gaat privatiseren.

Redstone benadrukte daarbij dat hij niet van plan is Midway op deze manier uiteindelijk met Viacom te lijmen. Bovendien wil hij eventueel nieuw talent aan het ontwikkelingsteam van Midway toevoegen om zo een frisse wind door het bedrijf, dat al vier jaar geen winst meer wist te maken, te laten waaien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Beter, aangezien Midway wel goeie games maakt…

  • lol al vier jaar geen winst dat is best lang dan zal dat bedrijf wel lekker in de schulden zitten.. of niet?

  • @senpai.. sega heeft zo'n 10 jaar geen winst gemaakt (afgelopen jaar pas weer voor het eerst als ik me niet vergis), kan je nagaan ;)

  • Midway maakte juist de laatse paar jaar hele slechte games, pas sinds een paar maanden is er verbetering met oa The Suffering

  • Tja, kijk maar wat voor ,goeie' games ze hebben gemaakt de laatste tijd, Dr Muto en Defender zijn nou niet echt supertitels, in feite zijn ze gewoon bagger. Het gebeurt nog maar weinig dat ze echt goede games uitgeven, maarja ze zijn gered. Leuk voor hun, ook leuk voor ons als ze betere titels gaan maken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren