1. Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent (X360)

Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent (X360)

Splinter Cell Double Agent

Splinter Cell Double Agent is de 4e game uit de de splinter cell reeks en de nieuwe op de next gen .

Dit keer is het in een andere weg geslagen , want je bent dit keer niet meer z'n brave spion die zijn missies precies doet hoe zijn baas van de NSA het vraagt en bepaal je zelf welke missies je doet en hoe je ze doet.

Zoals een onschuldige neer schieten of niet.De keuzes ligge dus aan jouw zelf.

verhaal

Dit keer ben je weer Sam Fisher .Als je begint te spele krijg je gewoon een missie die bij alle game reekse wel voor kwam. Als je de missie hebt volbracht dan krijgt Sam te horen dat zijn Dochter dood is gegaan door een aanrijding. Sam is dan in een zware depressie en weet niet meer wat hij moet doen , want zijn dochter was zijn alles. Omdat hij zijn leven niet meer ziet zitten waagt hij de gevaarlijkste missie die er is .Hij krijgt een missie waarbij een 'double agent'is en moet in de hol van de leeuw gaan werke.Eerst word hij in een zwaar bewaakte gevangenis gezet om zo 1 van de leden van de JBA te leren kennen. Naardat hij is ontsnapt met Jamie krijgt hij een paar missies opgebracht van zijn zogenaamde nieuwe baas van de JBA. Terwijl hij hun klusjes opklaart zit hij voor de NSA te saboteren.Zoals dat je eerst voor de JBA een bom op een cruise schip moet plaatse en dan kan je het snel weer deactiveren of dat je in shanghai bent en dan eigenlijk de helicopter zo moeten bewaken op een wolkenkrabber terwijl je gewoon van het dak springt om een kluis te kraken en dan wel op tijd weer terug zijn, terwijl de JBA niks in de gaten heeft. Doordat je zo werkt kan je vertrouw punten krijg van de JBA en de NSA , je moet ze dus telkens weer balanceren.In het hoofd kwartier van de JBA moet je dus wel opletten dat je niet word gezien als je in verbode ruimtes komt die worden beveiligd door stem beveiliging en door oog lasering. Dan ga je sneaky proberen de stemme optenemen van de mensen die werken bij de JBA .Daarvoor heb je gadges natuurlijk voor. Naar het voltooien van een missie krijg je gadgets er bij maar dat ligt aan jouw hoe goed je de missie hebt gespeelt , dus hoe beter je de missies speelt hoe meer gadgets. In het dit nieuwe deel is er wel meer actie toegevoegd en moet je en moet je vaak ook ouderwets kluise kraken en deuren openen.

Bij het onder vragen van je tegenstander gaat vrij simpel , je pakt ze van achter bij de nek en je vraagt wat de code is en hopla je hebt hem , dit hadde ze wel iets moeilijker moge maken want het is net zo ofdat iedere vijand weet wat de codes zijn van belangrijke kluizen die veel informatie hebben.

multiplayer.

De multiplayer in Splinter Cell Double Agent is dit zeer verbeterd ten opzichte van de vorige. Je hebt dit keer 2 spel types ,

de eerst is : co-op (waarbij je met 2 of 3 man een uitdaging probeert te halen)

de tweede : Spy versus Upsilon is een multiplayer mode waarbij je 3 tegen 3 speelt en het eerste team zijn de acrobatisse spionen en de huurlinge .

De spionnen zien er zo beetje uit als sam fisher maar dan slanker en de zelfde pakjes , ze maken gebruik van gadgets bijvoorbeeld rook bommen en flits granaten. De huurlinge zien er anders uit , het lijkt of ze van rainbow six naar splinter cell zijn gegaan want je ziet alles door first-person .Je hebt natuurlijk een automatisch geweer met de gadgets zoals granaten en drones.

Het doel is dat de spy's 100% computer files hacke , en dat de upsilon natuurlijk de de spy's tegen houden met dat. Dit lijkt makkelijk maar dat is egt zo niet je hebt als spy veel geduld nodig en soms weer de vele acrobatische reacties , als spy zit je dus vaak in lucht schagten en probere je huurlinge zijn nek te breken . Als huurling wacht je met je hart klop sensor of je een spy hoord in de buurt . Als dat zo is ga je gelijk heel de buurt afzoeken naar spy's . Maar er zijn misschien wel voor elke computer wel tientalle verstop plekke , waar je een huurling kan op wachten. Dus de multiplayer is wel in het moeilijk , maar is ijzersterk van wege de spannig en de adrenaline speelt vaak een rol . Want je schrikt vaak als je oppeen je nek word omgedraait terwijl je dacht dat je alles in controle had en geen spy's in de buurt waren.

Conclusie en beoordeling

Splinter Cell Doube Agent die wel bedoelt is voor mensen die het wel van houden maar ook voor nieuwelingen . Mensen die games zoals Gears of war geweldig vinden is splinter cell maar niks want je moet er egt geduld voor hebben
8
Score
80
Score: 80
 • Pluspunten
 • goede en andere gameplay dan vorige delen
 • goede graphics
 • goed single player graphics
 • goede multiplayer
 • Minpunten
 • bugs
 • de A.I is wel een beetje slecht

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Spijtig. Wanneer word die ps3 game eigenlijk bekend gemaakt? GC?

 • Tabula Rasa :') Toch zeker tien mensen die daar wakker van liggen.

 • Tsja midway moet maar eens kijken hoe ze anders geld kunnen verdienen.

 • Ach zolang ze Guild Wars hebben, blijven ze wel overeind.

 • Hehe van de week nog Tabula Rasa gekocht voor 1 euro hier in de stad. Daarvoor wilde ik m wel op zn minst checken, haha. (niet erop gerekend dat je dan toch weer een maand betaald om de gratis dagen te activeren haha.)

 • Tabula rasa is zo slecht nog niet hoor.

  Zeker na de farce genaamd age of conan zag je een grote stroom van mensen die weer terug kwamen.  Dus zo leeg is het daar niet hoor.

 • Nou ja, erg veel goede games hadden ze niet zo te zien.. Maar het blijft jammer.

 • Tabula Rasa was nu eenmaal een commerciële flop. MMO is een gevaarlijke markt om op te spelen, gelukkig hebben ze met Guild Wars een ijzersterke franchise. Guild Wars 2 is vrijwel gegarandeerd een succes;

 • Tja het gaat maar niet goed bij de kleine bedrijfjes. Hopelijk blijft er straks nog wat meer concurrentie over voor EA en Activision.

 • @ broodje_kroket  Je noemt NCSoft een \"klein bedrijfje\"? Kijk maar eens naar wat ze uitgebracht hebben. Het is echt geen klein bedrijf.

 • Tja…

 • Tabula rasa is een van hun beste spellen imo :)

 • Wat moet je ervan zeggen?

 • Ja, heel erg jammer voor het bedrijf zelf natuurlijk, maar dat krijg je met de grote concurentie. Alleen die namen, nog nooit van gehoord.

 • Jammer dit. Tabula Rasa leek me opzich best vet trouwens.

 • :( nee he

 • Blijven downloaden jongens blijven downloaden.

 • Tabula Rasa ws echt m'n ding niet, ik heb me weeral laten warm maken door de trailer… GW blijft en zal ownen met GW2!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren