1. Red Dead Revolver

Red Dead Revolver

Red Dead Revolver speelt zich af in de late jaren van 1880. Een jonge kerel genaamd Red woont in het wilde westen, en de familie waarmee Red leeft, vindt goud. Het duurt niet lang voordat Generaal Diego hoort over het nieuwe fortuin van de familie, waarna deze Mexicaan zijn bandieten erop uitstuurt om het vredige gezinnetje te liquideren en het goud te stelen.

Dit tafereel speelt zich voor de ogen van Red af; zijn moeder wordt verbrand en zijn vader neergeschoten. Waanzinnig van woede pakt Red zijn vaders pistool die in het vuur is gevallen, en wat een aantal minuten later overblijft zijn gewonde bandieten en een blijvend litteken. Nu, vele jaren later, besluit de inmiddels volwassen Red voorgoed wraak te nemen.

Red Dead Revolver wordt gespeeld vanuit de derde persoon en kenmerkend is het westernthema. Met een arsenaal aan ongeveer dertig wapens zal de speler door verschillende omgevingen moeten reizen die het westernsfeertje extra kracht bij zetten. Rockstar belooft veel visuele foefjes waardoor de reis door het wilde westen onvergetelijk wordt.

Artikelen tijdens deze themaweek:

Dag 1: Complete Beschrijving

Dag 2: De Recensie

Dag 3: Media

Dag 4: Wapens

Dag 5: Karakters

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren