1. Konami bezig met Dragon Booster

Konami bezig met Dragon Booster

Konami Digital Entertainment (KDE) heeft een deal gesloten met Alliance Atlantic voor de rechten van Dragon Booster. Dragon Booster is een nieuwe tekenfilmserie die op 24 oktober in Amerika en Canada zijn debuut maakt. Konami zal gaan samenwerken met de animators van Dragon Booster om de unieke Dragon Booster sfeer ook in het spel te verwerken. Kazumi Kitaue, Chief Executive Officer (CEO) van Konami, vertelde het volgende:

"We are very proud to be expanding our licensed game catalogue and anime content with the addition of Dragon Booster. Our mission is to listen to our consumers and deliver entertainment that fits with the target market. At KDE, we plan to continue to acquire licensed properties that resonate with our consumers, such as we have done with Dragon Booster."

Dragon Booster speelt zich af in een wereld waar mensen en draken samenleven. De held Artha Penn moet het opnemen tegen het kwaad. Artha heeft de mogelijkheid om met behulp van zijn draak, Beaucephalis, te veranderen in de ultieme held, Dragon Booster.

Wanneer Dragon Booster bij ons op TV zal verschijnen is nog niet bekend. Konami wilde verder nog niks vrijgeven over het spel van Dragon Booster. De eerste beelden van de serie kun je vinden in onze screenshotgalerij. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • sry hoor konima maar die serie ziet er niet uit. als het spel er op zal gaan lijken dan moet je niet verw8en dat ik het ga kopen

  • niet m'n stijl. Sucks

  • Ag, ziet er wel geinig uit :)

  • mwa hoofdpersoon is niet echt cool

  • Nou, dit lijkt me niets…maar dat dacht ik ook van Dragon Drive en dat is toch eigenlijk heel leuk. Veel humor enzo en dat Japanse taaltje…geweldig! :)

  • je kan me zeggen wat je wilt maar dit is een geslaagde anime.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren