1. Daemonica (PC)

Daemonica (PC)

Hey mensen, dit is mijn eerste recensie dus het zal niet helemaal 100% juist zijn kwa taalgebruik en de memberrecensieregels.

dit spel speelt zich af in een donker dorpje waar een meisje op een misselijkmakende manier is vermoord. haar huid is helemaal weggesneden en haar vriend werd als de dader gezien en werd daarna geexecuteerd. De resten van het meisje werden verbrand om haar een nieuw leven in het hiernamaals te schenken. hierna kom jij in het spel, Je naam is Nicholas Farepoynt en je hebt magische krachten en kan door middel van drankjes met de doden praten en demonen oproepen. je noemt jezelf een Haresh al-Dorem (The one who speaks with the dead) de burgemeester heeft je een brief geschreven over dat hij niet geloofd dat de vriend van het meisje haar heeft vermoord en denkt zelf aan demonen. Je kan zelf een klein beetje een manier kiezen waarop je speelt, je kan mensen boos maken waardoor ze met je willen vechten maar ook gewoon beleefd blijven om dingen te bereiken. Het uiteindelijke doel is om de dader te vinden en om in leven te blijven.

Dit spel is een kruizing van een hack and slash game en een onderzoeksspel. Je speelt het spel vooral door middel van de muis maar kan ook shortcuts op het toetsenbord gebruiken. (bij gevechten is het wel nodig om het toetsenbord te gebruiken.)

het is een heel leuk spel maar is compleet in het engels en er wordt heel erg veel in gepraat en alles wat gezegd wordt moet je ook onthouden om verder te kunnen komen, dit kan als nederlander van 16 jaar na een tijdje best verwarrend worden omdat het moeilijk taalgebruik bevat.

het is heel fijn als je een snelle computer hebt omdat het laden heel erg lang duurt. je mag bets zeggen veel te lang maar in deze tijd kan je notities maken om makkelijker alles te onthouden.

hopelijk is deze memberrecensie goed maar het is mijn eerste keer dus...

Conclusie en beoordeling

het is een leuk spel en de moeite waard om te kopen voor een prijs die niet hoger dan 10 euro is. dit spel is wel moeilijk te krijgen, ik heb hem uit canada gehad.
8,3
Score
83
Score: 85
  • Pluspunten
  • mooie graphics, interessant spel wat origineel is.
  • Minpunten
  • te lange laadtijden en te veel tekst die je moet onthouden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren