1. Een "Weblog" is om te "Lezen" !...

Een "Weblog" is om te "Lezen" !...

Een Weblog Door en over Jumpingsjaak

Ik ben niet echt de grootste doorzetter die er is, als het even tegen zit heb ik al vaak het idee: van mij hoeft het niet meer! Ik ben niet iemand die uren gaat zitten prullen voor dat hij eindelijk resultaat krijgt. Ik ben niet iemand die ergens aan begint, het even kan laten rusten en daarna weer verder gaat. Nee, ik ben een resultaat man, ik wil meteen iets hebben van... Zo, dat vind ik even goed van mij zelf. Maar ja, zo werkt het niet altijd....

Er zijn ook dingne waar ik zelf helemaal buiten sta, maar waarvan ik het jammer vind het nog niet zo groot is als ik graag zou willen. Dat het nog niet hét is van wat het kan zijn. Er zijn dan verschillende dingen die je kan doen. Eén, je kan je eigen er bij neer zetten, en denken: jammer dan. Twee, je probeert dat gene een hand je te helpen. En laat ik nu dat laatste eens gaan doen heb ik besloten.

Zo'n ding, waarvan ik zou willen dat het al ontzettend groots was, zijn de clubs en hun weblogs. En dan met name hun weblogs. Deze worden in verhouding tot de gewone weblogs, niet erg goed bekeken. En reacties zijn er al bijna niet. Het is jammer, maar natuurlijk wel begrijpelijk. Het is nieuw, en het heeft zijn tijd nodig om te groeien. Maar zoals ik al net zei, ik zal het een hand je hebben.

Ik moet toegeven dat ik wel erg selectief werk, maar ja, ik kijk toch vooral naar mij zelf. Want ja, ik wil toch even stiekem reclame maken voor mijn eigen club, en hun spotlight vol met toffe video's. Bekijk vooral de spotlight even, daar doe je mij, en de rest van de club een groot plezier mee. En een reactie achterlaten zou al helemaal lijpe shit zijn!

Dus laten we met zijn alle hopen en geloven dat de club weblogs over een paar maanden goed bezogt worden, dan kan ik lekker stoppen met stiekeme reclame. Maar voor nu, kijk even naar onze spotlight! Dank u zeer ;)

CHEK NU SNEL http://www.insidegamer.nl/clubs/game1theclub

©Jumpingsjaak

Dit artikel delen

Over de auteur