1. Donkey Konga bundel voor Japan?

Donkey Konga bundel voor Japan?

Volgens GameFront heeft de Japanse divisie van Nintendo een Donkey Konga bundel in gedachte. De bundel bevat de speciale controller, Donkey Konga 1 en Donkey Konga 2.

Naast de Donkey Konga bundel wordt er ook een Enjoyment Pack Plus bundel gelanceerd in Japan. Hierin zit een zilveren GameCube met controller, een 251 blocks geheugenkaart en een Game Boy Player.

Volgens GameFront moeten ze beide in de zomer van 2004 verschijnen in Japan. Nintendo heeft beide bundels nog niet officieel bevestigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Ik hoop dat hier in Europa de Donkey Konga extra disc (DK2 dus) meteen vanaf de launch te koop is, ook in een bundel dus. Tommel, DK1 en DK2. Heb ik best wat voor over ook!

  • Ja, dan koop ik die hele set en doe me paarse cube wel de deur uit :)

  • @notorious_roy: Daar hoop ik dus ook op :). Zou iig wel een goede zet van Nintendo zijn imo. Nu hopen dat die spellen snel hier uitkomen, zit er al naar uit te kijken, dat wordt dus echt dikke lol :D.

  • beetje zitten trommelen met je vrienden, lijkt me egt cool :D

  • Das dus gewoon GB Player met een memorycard….

    Wel leuk, alleen denk niet dat ze de verkopen erg boosten zoals bij Collosseum.

    Daarnaast hebben al veel mensen een cube. :P

  • dit spel lijkt me zo ongelovelijk humor gewoon dat ik m wel moet kopen en als de 2 discs met de bongo's als een soort pack ofzo word verkocht dan kan de lol echt niet meer op.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren