1. Warhawk (PSS)

Warhawk (PSS)

Kom eens van die Playstation af. Schiet eens op joh. Die zinnentjes hoor ik nu vaak van mijn vader en moeder. Waarop ik antwoord jaja, kom eraan. Maar dan doe ik stiekem nog een spelletje. Want ik speel op dit moment een superwreed spel. Een soort spel wat ik nog nooit heb meegemaakt. Een spel wat alleen maar multiplayer mogelijkheden heeft. En dat spel is Warhawk voor de PS3.

Toen ik het spel Warhawk ging halen, was ik zo blij. Ik kon niet wachten om lekker eens te uberrulen. ik zette de headset aan die ik bij het spel kreeg. En ging er eens lekker voor zitten. Als eerste ging ik in een Warhawk, wat niet makkelijk was omdat iedereen in zo'n ding wou vliegen. Tot mijn verbazing had ik de besturing eerder door dan ik had verwacht. Want mijn broer moest een half uur wennen aan de besturing. Toen ik eens wat anders wou gaan doen ging ik even wat lopen met wapens. Handig is dat er een auto-lock systeem tijdens het richten is. Behalve bij een sniper rifle. Je kan alle wapens tegelijk bij je hebben. Het wisselen van wapens is ook handig. Met de pijltjestoetsen kan je je wapen kiezen.

In een Warhawk is het eigenlijk hetzelfde, je machinegeweer vuur je af met R1, deze kan niet op. Raketten en dergelijke kan je met L1 op iemand on-locken. Mijnen ontploffen zowel op land als in de lucht. Je kan ook je personage veranderen, zo kan je je huidskleur, kleren en tekens op je kleren aanpassen. Je krijgt meer aanpassingsmogelijkheden als je rang omhoog gaat. Je begint als rekruut. En hoe meer punten je verdient hoe hoger je rang word en hoe meer aanpassingsmogelijkheden je krijgt. Toen Warhawk uitkwam waren er nog problemen met de rang. Zo was je op het begin gelijk een hogere rang. Maar gelukkig is dat probleem opgelost. De maps zijn simpel in elkaar gezet. De maps zijn handig maar ook verwarrend omdat ze gespiegeld tegen elkaar staan. Zo gaat het gevecht wel gelijk op. De actie speelt zich meer in de lucht af dan op de grond. Spannende achtervolgingen en iemand als een opgejaagd konijn achterna zitten maakt het spel juist zo verslavend. Als je een mooi gerichte TOW missle op iemand zijn kop laat onploffen dan geeft het een kick. Een TOW missle is een geleide raket.

Sommige zitten graag in een turret. Andere zitten liever in een Warhawk. Zo heeft iedereen zijn favoriet voertuig of wapen. Ik zit graag in een Warhawk met 3 stuks geleideraketten. Dat maakt het ook erg leuk, want als iedereen in een Warhawk wil, ontstaat er ruzie. En komen er veel teamkills ben ik bang. En dan gaan er punten af en degradeer je. En dat is vervelend. Een leuke toevoeging is dat je met zijn vieren online kan! Dat is echt megafun. Vooral als je tegen elkaar gaat vechten. Grafisch ziet het spel er echt mooi uit. Omdat je hetzelfde spel kan downloaden op het Playstation Store. Dan kost het spel 29.99. Er is nu ook een uitbreiding waarbij er een aantal nieuwe maps zijn en een dropship! Ik hoop dat de makers van Warhawk nog een singleplayer maken die je gratis kan downloaden. Of tegen een kleine betaling, dat zou dit spel echt goed maken. De verbinding met de servers van Warhawk zijn prima. Er is nooit lag, en dat is goed nieuws. Jammer genoeg zijn er nu een aantal glitches ontdekt door spelers die niet normaal kunnen spelen. Bijvoorbeeld een onzichtbare tank waar ze in gaan zitten. Er worden wel vaak toernooien gegeven voor Warhawk. Insidegamer heeft bijvoorbeeld een toernooi gegeven maar ik heb nooit mijn prijs gekregen. (he Jelle?)

Conclusie en beoordeling

Warhawk is zeker een topper voor de PS3. Een mooie volwaardige game, maar een singleplayer zou niet hebben mistaan. Gelukkig is er de multiplayer die perfect is uitgewerkt. Zonder lag met 32 spelers online. Wat wil je nog meer? Dit spel is zeker zijn geld waar. En de bluetooth headset die je erbij krijgt werkt ook heel goed.
8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Graphics.
  • Online zonder lag.
  • Niet duur voor een volwaardig spel.
  • Minpunten
  • Geen singleplayer.
  • Aantal glitches

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren