1. Colin McRae: DiRT (PS3)

Colin McRae: DiRT (PS3)

Helaas hebben we nog niet zo lang geleden afscheid moeten nemen van de grote rally legende; Colin McRae. Voordat het tragische ongeluk plaats vond, heeft de legende nog net zijn laatste game kunnen releasen. De rallyserie was altijd één van de beste. “Zeer realistisch”, dat was altijd het punt waar de game hoog bij scoorde. Is het Colin en Codemasters ditmaal wederom gelukt?

Als je het menu ziet zou je al bijna zeggen dat het zo is, dit is namelijk erg levendig. Op de achtergrond beweegt van alles en je volgt het menu als een soort route. “Onderweg” kom je langs allerlei tussenstopjes. Dat zijn natuurlijk de keuze menu’s. Aan het begin van de game wordt alles netjes uitgelegd door een stem. Gaat dit te snel voor je, kun je altijd nog op driehoekje drukken en word alles weer uitgelegd door die stem. Als de game aan het laden is, worden al je gegevens getoond die de game bewaard. Bijvoorbeeld: Je hoogste sprong, je hoogste topsnelheid enz. In het hoofdmenu staan allemaal modes die je kan kiezen. Onder anderen: career, championship en multiplayer.

In de career-mode is het aan jou de taak om de “Champion of the champions” te worden. Je begint als een nobody en je moet jezelf omhoog werken naar de top. Maar voordat je daar bij hoort, heb je nog een hele weg te gaan. De career-mode bestaat uit een hele grote piramide

Conclusie en beoordeling

Dirt is meer dan alleen een simpel spelletje, die je zo uitspeeld. Er zijn genoeg dingen te doen en omdat alles zo goed is uitgewerkt, kijk je er niet snel op uit. Er zijn ook genoeg keuzes uit race klasses. Al met al. Deze game heeft genoeg in huis om je te vermaken.
8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Schade model
  • Veel doelen
  • Menu
  • Minpunten
  • Online modus
  • Geen split screen
  • weinig variatie qua soundtrack

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren