1. Gears of War (X360)

Gears of War (X360)

Toen de xbox-360 uitkwam waren er tientallen van spellen maar geen van die spellen was een echte topper.Maar op de E3 werdt een spel aangekondigt genaamd Gears of war. De spel werd later enorm gehypt dat zommige mensen iriteerde maar wat ze zeiden was waar.

De multiplayer.

De multiplayer bestaat uit 4 speel modi's genaamd: Annex,Assisenation, Execution en Warzone. Bij alle 4 modi's kan je met 4 vs 4 spelen dat jammer is wand 8 vs 8 was leuker geweest maar dit vermaakt ook goed wand je kan tactischer spelen dan met 8 vs 8. De multiplayer is gaaf maar er zitten fouten zoals je al bij de cheats zag je kan uit de level gaan maar je kan ook gaan crap walken dat ook enorm iritant is.

Annex.

Bij Annex is het de bedoeling om een klein stuk gebied rondom een bepaalde wapen 1 minuut in jouw voordeel te hebben.

Assisenation.

Bij assisenation in het de bedoeling op de leiders te doden. Bijv. als je de COG bent moet je de Locust leider RAAM doden door hem van dichtbij te doden door bijv. een kurb stomb of gewoon slaan met je geweer. Als je Locust bent moet je de leider van de COG doden genaamd: Colonel Hofman.

En allen de leiders RAAM of Colonel Hofman kunnen de sterkere wapens unlocken door hem op te pakken.

Execution.

Bij Execution moet je zoals ik al iemand doden door hem te slaan met je geweer of een kurb stomp maar nu met elke speler.

Warzone.

Bij Warzone moet je gewoon je vijand doden met alle wapens dat je maar wilt wand de leider hoeft hem niet op te pakken.

De wapens.

Er zijn heel veel vette wapens zoals de : Torqua bomb, de Boomshot, De Hammer of Dawn, De snyper(longshot).Maar ook wapens die standaard zijn zoals machinegeweer en de shotgun.maar wat handig is dat kan bij elk wapen en dat is dat je een active reload kan doen. Een active reload is dta je precies op de goeie tijd een streepje op de witte zone krijgt. Als je dat lukt dan ben je sneller klaar met herladen en als je het precies goed doet zijn je kogels nog sterker ook! Maar als je dat verkeert doet dan duurt het reloaden juist langer.

De Turqua bomb is een pijl en boog die je ff moet gaan spannen. Als je dat hebt gedaan schiet die een pijl af die kan ontploffen dus de tegenstander is gelijk doodt. Maar als je hem niet lang genoeg laat spannen en hij komt tegen de vijand aan stuiterd de pijl uit het lichaam en vaak overleefd die dat dan.

De Boomshot is de raket lanceerder maar gaat niet recht op de vijand maar gaat elke seconde een stuk lager dus je moet wat hoger mikken dan bij andere raket lanceerders.

De Hammer of Dawn is een enorm vet wapen! Als je met de Hammer of Dawn lang genoeg mikt op een vijand dat komt er een laser uit de satelieten en roostert alles dat leeft.

De snyper is zoals de naam al zegt een snyper. Je kan er makkelijk iemand hoofd van zijn romp knallen.

De machinegeweer is als je de naam hoort gewoon een machinegeweer(duh) maar er zit iets speaciaals aan namelijk een zaag. Als je B indrukt en je hebt je machinegeweer vast dan gebruik je je zaag, als je naast een vijand staat er je drukt B dan ga je hem zagen en da zie je al dat bloed op je speelt spatten van die zaag. Dta is enorm vet maar waarom ligt de hand er dan terwijl hij je in tweeën zaagt?Maarja dat is weer het minpunt van de zaag.

De shotgun is ook enorm gaaf wat je kan ermee mensen in tweeën schieten of zelfs met zijn hand erbij:P

De singeplayer.

Je speelt in de Singeplayer als Marcus Fenix. Hij zit in de gevangenis omdat hij een bevel heeft geweigerd om zijn vader te redden, maar hij is toch nog doodt gegaan.

In de tussentijd dat Marcus in de gevangenis zat werdt er een nieuw soort vloeistof ontdekt dat energie kon worden auto's bijv. on andere dingen maar andere wouden dat ook dus er kwamen oorlogen voor die vloeistoffen.

Het was een na een tijdje weer rustig maar toen kwam er een nieuwe vijand aan genaamt Locust. Sommige mensen beweren dat het aliens zijn andere weer gemuteerde mensen. Maar ze waren niet lief en doode meer dan 1 biljoen mensen en vernietigde alles dat hen tegen kwam. Daarom moet Marcus fenix uit de gevangenis, om tegen de Locust te vechten.

Verder ziet de Singeplayer als de Multiplayer er prachtig uit. Je kan zelfs zien dat Marcus Fenix al kleine witte haardjes heeft. Maar de singeplayer heb je zo uitgespeeld.

Er zijn wel 3 niveau's namelijk: Casual(makkelijk) Hardcore(normaal) Insane(moeilijk)

Down woorden.

Als je down wordt ga je op je knieën zitten met je hand aan je keel wand als je vrienden je niet snel reviven dan bloedt je dood. De vijand kan je nu curb stompen. Curb stompen is dat je zijn hoofd tegen de grond aan schopt zodat het heefd appelmoes is maar als je zijn vriend bent hellp hem weer op. In de multiplayer kan maar 2 worden gerivived worden Terwijl je bij Execution juist niet kan doodbloeden maar juist tot leven komen omdat je van dichtbij moet worden gedood.

De Locust.

De locust komt van onder de gronden ze hebben 5 soorten. De drones, De berserker(vrouw), De corpser, De boomer, en de Brumak.

De Drones lijken veel op de mensen maar zijn lelijker en even sterk als je mens maar zijn met veel meer. De Drones zijn de standaard soldaten van de Locust.

De berserker is een vrouw maar enorm sterk, zosterk dat je deuren voor je opken kan rammen die tegen een raket kunnen dus jij bent zo de lul, maar de Berserker is blind dus ze jaagt op geluid en geur. je kan haar alleen doden met de Hammer Of Dawn.

De corpser is een enorm grote spinje niet zomaar neerklant. De spin slaat met haar grote poten naar je toen om jouw te doden.

De Boomer is 2x zo sterk als de normale Drone en draagt een Boomshot. De Boomer is krachtig maar kan je gewoon doden met je normale wapen.

Over de brumak is weinig bekent maar wat ik wel weet is dat het meerdere raket lanceerders draagt. Het lijkt ook op een dinosaurus en is meer dan 12 m lang.

De deksysteem

De deksysteem is heel erg handig, wand jek an niet als een kip zonder kop het slachtveld op want je bent enorm zwak. Dus je zoekt dekking dus je drukt op A. Maar de locust gaan flanken ze komen van links en rechts dus je beweegt je linker analoge stick en je gaat heel handig over naar de handige dekkingsplek en je knalt je neer. Heel handig en je hebt het zo onder de knie.

Conclusie en beoordeling

Gears of War is een spel die iedereen wilt hebben alles wat ze zeiden kwam uit. De chainsaw is enorm vet maar de singeplayer het wel beter gemogen qua verhaal en lengte.
8,7
Score
87
Score: 85
 • Pluspunten
 • Ziet er goed uit.
 • handig dek systeem.
 • Vette wapens.
 • reload systeem.
 • Goed geluid.
 • Minpunten
 • Snel uitgespeeld.
 • te weinig kleuren.
 • Fouten in multiplayer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • mooie aanbieding

 • kung fu panda…

  echt topspellen zo te horen maar je moet een gegeven paard niet in de bek kijken natuurlijk

 • Counter tegen het LBP-pack? Lijkt me nutteloos.

 • Tja zoals gezegd weliswaar familiespellen..

  Maar het is wel leuk als je kleine kinderen hebt..

 • goede actie heur

 • Leuk voor als je een xbox koopt voor een kind van onder de tien..

 • heb vorige maand een xbox gekocht.

  die indiana had ik graag gehad….die panda mogen ze mij besparen.

 • goed

 • Jammer dat de xbox geen familie spellen heeft

 • wat sommige mensen hier zeggen slaat nergens op , het zijn idd spellen voor kinderen van rond 10 jaar maar dat is juist de doelgroep die microsoft wil aanspreken de oudere doelgroep is al meer overtuigd en nu is het microsofts bedoeling om ook de jongere gamers aan te sporen om een 360 te kopen.

 • @null, wat dacht je van viva pinata!  het kan niet meer stuk met die acties van microsoft, straks gaan ze nog gratis xbox 360's weggeven!

 • wat sommige mensen hier zeggen slaat nergens op , het zijn idd spellen voor kinderen van rond 10 jaar maar dat is juist de doelgroep die microsoft wil aanspreken de oudere doelgroep is al meer overtuigd en nu is het microsofts bedoeling om ook de jongere gamers aan te sporen om een 360 te kopen.  Ja, idd.. Het heeft niets te maken met een LBP Pack counter, maar het is enkel om jongere gamers aan te sporen.

 • Uitmelken die hap!!! ik heb het vermoeden dat Microsoft volgend jaar met een andere console komt. Dat idee krijg ik steeds meer met deze aanbiedingen. Even het magazijn leeg ruimen en plaats maken voor de volgende console.

 • Misschien toch er wer een aanschaffen. ^^  Off-topic.

  Ik heb een vraagje, ik wil een topic maken in het forum alleen ik weet niet in welk sub-forum ik het moet plaatsen. Kan iemand mij daarmee helpen? • Boertjeee!!!

 • Boertjeee!!! pindaaaaa

 • Maar dan moet het natuurlijk wel een beetje een fatsoenlijk spel zijn!

 • Krentebol

 • Heel erg mooi..!:)

 • En dit moet zeker een familie aanspreken…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren