1. Meer informatie aankomende Kingdom Hearts spellen

Meer informatie aankomende Kingdom Hearts spellen

Tetsuya Nomura heeft onlangs iets meer verteld over de twee Kingdom Hearts projecten waar hij aan werkt. In een interview dat gepubliceerd is in Gangan Saishin kwamen wat details boven water over de Kingdom Hearts 2 voor de PlayStation 2 en Chain of Memories voor de Game Boy Advance, die respectievelijk later dit jaar en volgend jaar zullen verschijnen.

Chain of Memories zal 'lichter' zijn dan de PlayStation 2 versie, aan de hand van een sterkere aanwezigheid van de Disney figuren. Wel zullen de bekende schurken nog steeds op de achtergrond voorkomen. Daarnaast wordt een nieuwe omgeving geïntroduceerd, namelijk de "Castle of Forgetfulness" die in het thema van het spel past (het onderzoeken van de herinneringen van hoofdpersoon Sora).

Ook werd de tijdlijn tussen Chain of Memories en Kingdom Hearts 2 duidelijk. Hier zal een jaar tussen zitten, waardoor er ruimte overblijft voor het tweede vervolg. In Kingdom Hearts 2 zullen vijf hoofdpersonen aanwezig zijn waaronder Sora, drie ongeïntroduceerde jongeren, en nog een te bekend te maken karakter.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Mij leek de gba versie ook wel de moeite waard na t zien van de e3 filmpjes en als je bedenkt dat t word gemaakt door square-enix dan zit t vast wel goed. En Kingdom Heart 2 kan ik jammer genoeg niet kopen omdat ik geen ps2 heb (wel een cube en xbox en pc maar ja)

  • deze ga ik zeker kopen (de ps2 versie dan)

  • Ik dacht dat KH2 juist darker zo worden…

  • kh2 lijkt me cool, de gba versie lijkt me alleen niet zo heel cool

  • lijkt me best cool

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren