1. Test Drive Unlimited (PSP)

Test Drive Unlimited (PSP)

Geruime tijd geleden las ik een gamemagazine dat helemaal gespecialiseerd is in de Xbox en Xbox 360. Er stond een zeer interessant en groot artikel in over een nieuwe racegame van ontwikkelaar Atari. Deze nieuwe racegame zou 125 gelicenseerde auto´s en motoren bevatten, daarnaast zou het eiland Oahu er nog eens helemaal in verwerkt worden en zou het er allemaal supermooi uit komen te zien. Kwijlend las ik het artikel verder…

Nadat ik het artikel had gelezen wou ik de nieuwe “free-roaming” race game van Atari spelen. Helaas is dit er nooit van gekomen door verschillende redenen. Nu een aantal maanden later verschijnt diezelfde prachtige game op de Playstation Portable. En raad eens, ik heb hem gespeeld!

Gate C

Wanneer ik Test Drive opstart en de verhaal lijn laat beginnen krijg ik eerst een (kort) intro filmpje te zien. Er zit een man te wachten op een vliegveld. Er wordt door een medewerkster van het vliegveld omgeroepen dat iedereen die zich op de vlucht naar Oahu (Honolulu) bevindt zich moet melden bij Gate C.

Voordat je verder leest moet je weten dat voor de PSP versie de motoren eruit gehaald zijn en moeten we het doen met auto’s, dit is trouwens helemaal geen straf want de scheurijzers halen soms achterlijk hoge snelheden. Hierna begint de carrière en ben je aangekomen op het prachtige eiland waar je altijd al van droomde. Zon, zee & strand . Jouw carrière als straatracer kan dus van start gaan. Voordat je met het echte werk kan beginnen moet je eerst een kleine tutorial doorstaan. In deze tutorial zal een vriendelijke stem je alles vertellen over de race wereld zodat je dadelijk niet voor verassingen komt te staan.

Conclusie en beoordeling

None

Test drive Unlimited voor de PSP is een lang houdbare game die je menig uur achter je PSP zal houden. Het is een verslavende race game, zowel offline als online. Het oog voor detail is groot, alle gelicenseerde auto's zien er goed uit en ook de werelden waar je door heen rijdt zijn prachtig. Ook het geluid is gewoon weg perfect, de speakers van je PSP mogen helemaal open voor het geluid. Hier en daar af en toe een schoonheidsfoutje maar daar kijken we gewoon doorheen!
8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Veel auto's
  • Zonnig eiland
  • Graphics
  • Laadtijden zijn kort
  • Geluid
  • Minpunten
  • Vervelende bugs
  • Online gaat niet altijd soepel

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren