1. THQ verzendt 250.000 exemplaren Full Spectrum Warrior

THQ verzendt 250.000 exemplaren Full Spectrum Warrior

THQ heeft in de Wall Street Journal vorige week aangegeven dat ze een kwart miljoen exemplaren hebben verstuurd naar de Amerikaanse winkels. De NPD houdt de verkopen bij maar heeft nog geen verkoopcijfers naar buiten gebracht van Full Spectrum Warrior.

Eerder meldden we nog dat Full Spectrum Warrior naast de standaard speelopties ook een realistische Army Mode zal bevatten. Het spel is sinds begin juni in de Amerikaanse winkels te vinden. 25 juni is de Europese releasedatum van Full Spectrum Warrior.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Mooi. 3 dagen voor Doomsday.

 • 16+3=19 juni. Ik neem aan dat ze de spellen niet een week van te voren al in de winkels leggen :P

 • Wij wonen niet in de VS ey? :D Iig, ik kijk er wel naar uit. In 3 dagen dit spel beaten. Moet te doen zijn. Army Mode :D Wordt een soort Ghost Recon dan? Gewoon realistisch schademodel. 1 kogel kan je al doden enzo neem ik aan.

 • maakt mij niet uit hoeveel zo hebben verzonden naar de Amerikaanse winkels, lijkt me wel een leuk spel

 • The onegamer snap echt niet waar deze game overgaat.  Je schiet met deze game zelf geen ene kogel dit is geen fps maar een RTS. Masteren die je deze echt niet in 3 dagen die game. I know me have us xbox

 • MisTicMac, kzeg toch ook niet dat het een FPS is? Kzeg gewoon dat hij mss zelfde soort realisme krijgt als Ghost Recon. Kweet best waar deze game overgaat. Leuk dat je US xbox hebt, als je nu ook nog een keer zou posten (op 't forum) wat je van bepaalde games vind die hier nog niet zijn verschenen zou dan wel zo fijn zijn.

 • Hoe kun je het realisme van een RTS nou vergelijken met het realisme van een FPS. Dat verschil zit in de besturing. Het eninge realisme aan Ghost recon is dat het one shot kill is.  Met dit spel bedien je 2 teams vanuit 3de persoon. Je moet je mannetjes strategisch neer zetten zodat je met het andere team weer wat kan op schuiven enzo voort. Ook moet je er voor zorgen dat je teammaten niet dood gaan wat 2 doden en het is game over. De army mode is het zelfde alleen met een nog hogere moeilijkheidsgraat als het spel. Dit is ook de mode zoals het Amerikaanse leger het gebruikt om soldaten te trainen.  Mij bevinden posten op het forum zo leuk zijn maar heb het te druk met spelen en zo even een post maken kan op mijn werk dus vandaar.  Bedoel er verder ook niets mee maar je kunt ghost recon totaal niet vergelijken als met een spel als fsw. Dat was het eninge wat me een beetje stoorde omdat je hier andere lezers mee kan verwarren en het straks met ghost recon vergelijken en dan van de koude kermis terug komen.
 • ik zie het ze wel verkopen, best wel coole game

 • Het is moeilijk om in woorden te omschrijven hoe vet deze game gaat worden.Echt helemaal De Shit !!!

 • Dit spel kan niet op tegen de grote fps jongens.

  Het enigste waar THQ mij aan doet denken is wrestling games.

 • THQ idd die old sk00l wrestle games :P Maar je moet niet vergeten dat 'de grote fps' jongens nog lang niet uitkomen ;) Het is zomer, game markt is niet zo heel druk en dan komt deze game. Tenzij iedereen op vakantie gaat vind ik het een goeie planning :)

 • zal wel weer een reclame op tv worden ook, denk ik. dat is zo ongeveer bij elke goede xbox game tegenwoordig

 • sorry ik bedoel niet de nieuwe fps maar: bf, cs, sof2, aa 2.1, de ut reeks, medal of honor enz deze zullen toch meer gamers hebben als deze. zo was mijn post eigenlijk bedoelt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren