1. Hitman Triple Pack (PC)

Hitman Triple Pack (PC)

Hitman spellen zijn nooit leuk geweest, dus met deze triple pack kan je dat onplezierige drievoudigen. Je gaat veel mensen moeten vermoorden en rondreizen in verschillende voertuigen naar verschillende landen en verschillende verschillende verschillende... dinges . Je speelt dus als een skinhead die niet racistisch is want hij vermoordt ook mensen van zijn eigen ras. En die wordt dan zo gekloond maar dan onstnap je zo en ga je zo weg en dan kom je weer terug om hem te vermoorden. Maar daartussen speculeert zich het gedrag van de cummulatieve relatie en frequentie tussen verschillende organismen en levensvormen in speculatie met de omgeving. Dat is het postief punt aan de Hitman games.

De graphics zijn kut, ja het zijn oude games maar ik hen voor die jaargetijden (hahaha de 7 jaargetijden) beter gezien heur. het geluid is dan weer leuk en vermakelijk, jammer dat het klassiek is. Het zou beter passen bij rap muziek. Daarom wel vreemd dat Samuel L. Jackson zijn stem heeft verleend aan Hitman. Ik bedoel, hij is zwart en Hitman is mooi blank, dat snap ik niet helemaal heur. Het leveldesign is gewoon prachtig, je hebt echt heel mooie omgevingen maar jammer dat de karakters die in de wereld leven der stom uitzien.

Hitman : codename 47

Het eerste deel en ook het sloomste, omdat je te snel dood gaat en de opdrachten dus keiflut zijn. Ook jammer dat er niet veel negers zitten in het spel want dat moet toch niet ontbreken.

Hitman : silent assassin

Veranderingen maar o zo ontzettend kut omdat ik gewoon geen geduld heb maar gelukkig heb je veel levens en ga je niet zo snel dood

Hitman : contracts

De beste van de serie, je hebt keiveel levens en verschillende levels die helemaal origineel zijn.

cijfer hitman codename 47 : 2/10

Cijfer hitman silent assassin : 5/10

cijfer hitman contracts : 10/10

Deze pack heeft dus in het totaal 17 /30 dus das meer dan de helft. Ik ga ook eens de volgende hitman spelen wan tik ben echt een fan.

Maar ach, het toilet roept doei iedereen !!

Conclusie en beoordeling

eeh wist je dat ik eigenlijk aan men teennagels kan bijten en dat ik dan dat vuil uit men tenen kan zuigen, das keilekker.
5
Score
50
Score: 50
  • Pluspunten
  • geluid...
  • Omgeving...
  • cummulatieve relatie en frequentie tussen verschillende organismen en levensvormen in speculatie met de omgeving.
  • Minpunten
  • maar beter rap
  • maar karaktergebrek
  • Graphics
  • Geduld is een kutzaak

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren