1. The Elder Scrolls IV: Oblivion (PC)

The Elder Scrolls IV: Oblivion (PC)

het is spijtig dat elder scroll niet online gaat het gaat wel online maar je moet veeeeeeeeel programmas hebbe om dat te kunne doen en ik heb al die programmas maar nog gaat he niet ze hebbe geen multiplayer op het menu van elder scroll gezet omdat het anders een deat match ging worde en dat is ni de bedoeling van elderscroll want als het een deat match ging worde leefde je nog maar 1 min ofzo en je hebt al je spulle kwijt als ze je doode kunne ze al je spulle pikke en word het ni leuk meer en speelt niemand meer op elderscroll

Conclusie en beoordeling

None

er zijn wel updates gelukkig :)
10,3
Score
103
Score: 105
 • Pluspunten
 • er zijn veel grotte en ze zijn ook heel groot de grotte
 • Minpunten
 • veel te veel foute

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik heb totaal geen medelijden. Hadden ze maar meer tijd moeten nemen om die game te ontwikkelen en niet zozeer Rockband achterna moeten gaan. Het concept van Guitar Hero met alleen een gitaar was perfect. Maar wat wil je als je onderhand 5 Guitar Hero games per jaar uit poept, dan is het wachten tot er iets fout gaat.

 • Ik kan je opzich begrijpen Furyan, ikzelf vind het ook jammer dat Guitar Hero (lees: GUITAR!!) overgaat op een game dat zich verbind aan meer instrumenten dan alleen een gitaar. Ze hadden het zo moeten houden, of de naam van de game volledig om moeten gooien.  Opzich hoeft het geen minpunt te zijn wanneer een ontwikkelaar meerdere spellen per jaar uitgeeft van één en hetzelfde spel. Wanneer iedere Guitar Hero game een solide basis heeft met een goede line up qua nummers, dan is daar niets mis mee. Wel is er iets mis mee wanneer tijdens de ontwikkeling niet genoeg tijd genomen wordt om alles 100% te testen.

 • Waarom staat dit bij Wii-nieuws?

  Ik hoop maar dat het opgelost is voor de Europese releasedatum…

 • Ik hoop dat ze het oplossen.

 • @yiningman

  omdat het het probleem is bij de xbox, playstation en wii versie.

  en ig moet er toch 1 kiezen…

 • Hmm, dat is wel vervelend. En wanneer je dan ook nog eens op IGN leest dat de game helemaal niet zo goed is (7.9) dan zijn veel mensen denk ik stukken terughoudender met het kopen van deze dure game.

 • Pffff hopelijk is dat gefixt voordat de Europese release er is. En dat cijfer van IGN is inderdaad ook erg jammer.

 • Toch blijft het vervelend. Je zou toch denken dat je kwaliteit voor zo'n duur product krijgt. Ik hoop voor de mensen met problemen dat het aanvragen van een vervangend exemplaar een beetje soepel werkt.

 • Jammer van deze fout, maar ik vind het iig wel redelijk dat je een nieuw drumstel kan aanvragen.

 • Het drumstel van Guitar Hero: World Tour blijkt niet altijd even solide te zijn.

  Niet altijd? Wat dacht je van helemaal niet? Kennelijk zijn er ook tig klachten binnengekomen over cymbalen die afbreken en dat is volgens mij niet zo simpel op te lossen als kijken of de batterijen erin zitten…  En idd Martijn, volgens velen valt de game een beetje tegen, maar ik heb al gezien hoe het voortaan gaat: de 1UP review was ook doorweekt van de minpunten met als conclusie een A-, maar toch was de game volgens hen wel minder dan Rock Band 2. Het is de naam die al een deel van het cijfer bepaald, lijkt het…  EDIT: Trouwens, de nieuwe gitaar schijnt ook met veel problemen te kampen. Kijk voor de lol even op het pheripheral support subforum op GH.com. Zo'n drie pagina's vol klachten over de drums/gitaar binnen een week van de release…
 • Ach zolang ze de service op juiste wijze op zich nemen vind ik het best.

 • hebben er gewoon te hard op zitten te rammen…

 • Ik weet niet wat ik nu moet denken van deze game..

  Overal wordt zo'n zware kritiek geleverd op dit spel. Vooral de review van IGN..

  Ik hoop echt dat deze problemen verholpen zijn tijdens de release in Europa.

 • Ik vond dat ze op IGN nogal aan het mierenneuken waren..

  Ik heb 6 pagina's vol met kleine probleempjes zitten lezen, zoals een melding die je niet in je eigen scherm krijgt, als iemand anders het liedje verneukt(wat bij Rock Band ook niet zo is), dat degene die de lobby opzet, de instellingen zoals de naam bepaald, wat me logisch lijkt.. en al dat soort dingetjes..  Maar goed, wel jammer dat de drums en gitaren niet altijd goed werken, maar bij GH II was er ook een probleem met de gitaren, en toen hebben ze iedereen met een kapotte gitaar de mogelijkheid gegeven om hem om te ruilen..

  Net zoals de game schijfjes met mono geluid op Wii, die konden ook omgeruild worden.. • oei hopen dat wij dit probleem niet krijgen.

 • aii beter dat ie gefixed word voor de release

 • Heb naar aanleiding van wat posts in diverse topics ook ff de IGN review gelezen, omdat ik toch wel geschrokke was, en moet zeggen dat de minpunten daar mij echt niet boeien. Dat er geen leuke careermode is maakt me niet uit, ik wil gewoon toffe nummers kunnen spelen op een gitaar en drums en als de graphics er als een 8bit c64 spel uitzagen en er geen leuke dingetjes inzaten had het me nog niets uitgemaakt. De musiccreator wordt heel nauwkeurig onder de loep genomen, maar ook die laat ik waarschijlijk toch linksliggen.

  Blijft over de tracklist en de instrumenten. Wat er over de gitaar gezegd wordt vind ik geen punt tenzij dat gedoe met de touchpad een veelvoorkomend probleem is. Drumstel zijn ze bij IGN positief over en is voor zover ik weet stukken beter dan die van RB1.

  Alleen bovenstaand nieuwsbericht baart me enige zorgen, maar als dat opgelost is houdt niets me tegen om hem te kopen. Als ik een yank was, had ik waarschijnlijk al een jaar lang RB1 en zou ik dus niet zo snel voor GHWT gaan, maar aangezien ik na 3/4 jaar wachten geen zin had om RB1 te kopen met de komst van RB2/GHWT in het vooruitzicht, ga ik dus toch voor GH

 • redelijke pech :o

 • Samenvatting:

  Koop gewoon Rock Band 2.  GH moest het gewoon bij gitaar houden, wat de naam van de titel al zegt. Stelletje na-apers daar bij Activision.


 • De drums zijn niet het enige probleem…de hele game is gewoon een zware tegenvaller….Volg de game al maanden en had me er op verheugd, maar het mocht niet zo zijn.  Meningen op off. board/gamefaqs etc. zijn vernietigend….

  slecht getuned, vreselijke graphics( minst beoeiende ), noten die veel te moeilijk zijn, slechte respons etc etc.

  Mja….eigenlijk wist ik het wel in mijn achterhoofd. GH3 was veel minder goed dan de voorafgaande delen…vooral de balans was compleet zoek en de learning curve niet goed.  Harmonix heeft veel meer ervaring…amplitude….frequency….GH 1 en 2… en heeft in de lopen van de jaren de game niet laten

  \" revolueren\" , maar evalueren. Zie het als de VW Golf…niet spannend, maar steeds weer een dijk van een auto.  Neversoft komt in principe net kijken en denk in een korte tijd een gelijkwaardig op beter produkt neer te kunnen zetten.  Deze game is verdomd goed neergezet in de markt en Rockband heeft het heel zwaar te verduren gekregen. Wel een fijn gevoel dat RB toch de real deal blijkt te zijn. Teleurgesteld, want ik had me echt op GHWT verheugd, maar ook opgelucht…scheelt 189 euro


Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren