1. Japan krijgt vernieuwde PSX

Japan krijgt vernieuwde PSX

Enige tijd geleden werd de productie van de PSX stopgezet. Reden hiervoor was onduidelijk. Volgens Sony kwam het door onduidelijkheid in de verkoopcijfers, volgens insiders kwam het door enkele technische mankementen.

Uiteindelijk zijn het toch de technische mankementen die ervoor gezorgd hebben dat Sony twee nieuwe versies van de PSX op de markt brengt. Dit zijn geen nieuwe versies, maar vervangingen van de twee oude versies. De DESR-5100 zal de DESR-5000 opvolgen, terwijl de DESR-7000 wordt vervangen door de DESR-7100.

De specificaties van de machines zullen gewoon hetzelfde blijven. Grootste wijziging is de geüpgrade software, waardoor er diverse DVD en video opneemopties beschikbaar komen. Dit was al voor de eerste PSX beloofd.

De PSX staat voor Europa en Amerika nog steeds op eind 2004 gepland. Het is zeer waarschijnlijk dat wij meteen met de nieuwe DESR-5100 en DESR-7100 aan de slag kunnen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Is de PSX nou gewoon een multimedia apparaat dat PS spellen kan spelen? Wat voor nut heeft dat ding nou eigelijk? Dat komt waarschijnlijk toch ook gelijk allemaal (en waarschijnlijk beter) op de PS3?

  • Ja lijkt mij ook ik ga niet 10 verschillende dingen kopen rot op :p

  • volgens mij had Sony dit ding al een hele tijd geleden aangekondigd… Met officiele screenshots van het apparaat erbij enzo… de specs zijn vet je kan gewoon op een harddisk van 120 gig dvd's opnemen van de tv enzo, maar t design is niets meer dan simpel

  • IK vind het een beetje nutteloos eigenlijk.

  • Ze hadden het veel eerder moeten uitgeven, want het is denk ik wel waar wat cb666 zegt dat t ook allemaal in de PS3 komt.

  • het verkoopt ook voor geen meter las ik laatst. Vind ik ook niet gek met die belachelijke prijzen. Ze zien er wel slick uit maar voor dat geld kan je een PS2, Xbox en GameCube kopen met voor elk 2 games ofzo…

  • ik zie net nut er niet van in, ik neem aan dat de PS3 dat allemaal heeft

  • Ik vind t ook te prijzig ik bedoel ik hoef al die extra zooi niet hoor dan koop ik wel een dvd recorder ofzo ik wil gewoon een console

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren