1. Overlord (PC)

Overlord (PC)

je hoort een stem van look her.je ziet dan een grimling achtige minions.

dan sta je daar.je volgt dan een klein grijze achtige minion maar dit is geen gewoone minion hij is Gnarl de minion master.deze minion is wat slimmer dan de rest en geeft je raad tijdnes quests.als je wil kan je een lesje in het kwaad van Gnarl maar je kunt ook direcht verder gaan in het verhaal.

kwa gameplay is vrij simpel gekijken ik zal het uit leggen:

bijvoorbeel je kijkt naar een vijand als je dan mit linker op je linker muisknop en een mion valt aan.simpel ja in het begin eerst krijg je maar een soort mion een bruine dat zijn de vechters bazen. elk mion heeft zijn voordelen en nadelen een voorbeeld zijn de blauwe die zijn het tegen overgesteld van de bruine het zijn mietjes maar niet totaal nutteloos ze kunnen dode mions tot leven wekken als ze snel genoeg bij zijn en ze kunnen tegen magie en zijn de enige die magie's wezens kunnen aan vallen.

grafisch is het redelijk niet stront lelijk maar ook niet hallajula mooi.

overlord is ook online ik moet toe geven ik heb maar halfuur gespeeld ik vond het gewoon niks ik wou gewoon verder mit het verhaal.

eve over de mions de mions zijn leuk maar na een tijdje heb je het wel gehoord.de ontwikkerlaars konden beter meer tijd in de mions brengen dan wat online gebeurt ik zou het erg hebbe gevonden.ik weet dat de ontwikkerlaar nederlanders zijn dus heb ik een berich voor jullie maak een demo voordat je het uit brengt en vraag dan wat er van vonden makkelijk zat luister goed wat wij er van vinden tweak wat we slecht vinden en herhaal het dan zo weet je zeker dat het een vete game word.

o ja je mions verzammelen goud voor je mmm wat moet je daarmee. dat dacht ik ook nou kunt 2dingen mee: doen je toren customize of nieuw armor forge maar dat deed ik toen ik me nieuwe forge kreeg heb ik meteen een nieuwe set armor gemaakt.

Conclusie en beoordeling

een hele leuke game die je zeker moet spellen als je aan de andere kant van fantasy game wilt staan
7,7
Score
77
Score: 75
  • Pluspunten
  • eerste 5 uur leuke.
  • orgineel verhaal.
  • Minpunten
  • slecht online.
  • na een tijd niet meer grappig.
  • redelijk maar niet prachtige grapisch

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren