1. Pro Evolution Soccer 6 (X360)

Pro Evolution Soccer 6 (X360)

Pro Evolution Soccer 6 is de nieuwe reeks van de serie van Konami. Het spel moet de concurentie aangaan met Fifa 07 , dat in de media lovende woorden kreeg en wat gaat PES6 allemaal brengen?

Pro Evolution Soccer 6 moet de nieuwe Next-Gen voetbalgame worden voor de Xbox 360 maar dat is niet helemaal gelukt. Zo zijn de graphics niet helemaal in orde en ziet het er allemaal niet zo perfect uit en dat is jammer. Natuurlijk krijg je in het begin de speler te zien die het stadion betreden. Zo kan je dat ook doen met het Nederlands Elftal en ze hebben nu allemaal de echte namen , dus niet meer : Vom Mistelroum , maar Van Nistelrooij. In tegenstelling tot Fifa 07 heeft PES6 wel(!) de Eredivisie. Je kunt dus de klassieker Ajax-Feyenoord spelen maar natuurlijk ook de derby NAC-NEC. Over het algemeen zien de spelers er goed en gedetailleerd uit, alleen ziet Huntelaar er wel erg raar uit. Blond haar , naar achter gekamd..... Maarja je hebt hem tenminste. De Master League is ook weer uitgebreider geworden. In PES5 bood er bijna geen enkele club op je speler maar daar is nu verandering in gekomen! Ik had Arsenal genomen en toen ik eenmaal in de winterstop zat bood bijv. FC Barcelona op Henry en Juventus op Cesc Fabregas. De gameplay is eigenlijk gewoon het zelfde gebleven. Sommige dingetjes zijn veranderd , maar dat maakt het spel alleen maar beter. Als je eenmaal de wedstrijd aan het spelen bent voel je je alsof je naar een echte wedstrijd aan het kijken bent , niet dat het er allemaal zo mooi uitziet.. Maar het geeft gewoon een erg realistisch gevoel. En natuurlijk heeft Pro Evolution Soccer licenties van Adidas en Reebok gekregen. De spelers dragen vaak zwarte Reebok schoenen en de gene die in werkelijkheid ook echt Adidas schoenen dragen zullen die in het spel ook dragen en dat is natuurlijk wel leuk. Je kan ook natuurlijk weer voor cups spelen. Je kunt bijv. de Reebok Cup spelen en als je die eenmaal gewonnen heb win je natuurlijk die cup , maar ook een classic team , dus bijv. Classic Netherlands.

Het commentaar is niet in het Nederlands maar in het Engels met Trevor Brooking. Het comentaar zet je het liefst uit want het gaat je al snel irriteren. Of het een Next-Gen voetbalgame is betwijfel ik en als je liever een voetbalgame wilt met wapperende shirtjes en bewegend haar dan zal je voor Fifa 07 moeten kiezen maar als je toch liever dat realistische gevoel wil hebben zal je voor Pro Evolution Soccer 6 moeten kiezen.

Conclusie en beoordeling

None

Tot mijn conclusie moet ik zeggen dat ik Pro Evolution Soccer 6 een zeer verslavende voetbalgame vind ondanks dat het er allemaal nog niet echt perfect uitziet. De online modus valt ook toch wel een beetje tegen , maar het is een waardig concurent voor Fifa 07.
8,7
Score
87
Score: 85
 • Pluspunten
 • Zeer realistisch.
 • Lekkere Gameplay
 • Master League zeer uitgebreid.
 • Minpunten
 • De Graphics.
 • Geen Next Gen. voetbalgame.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • ik wou hem winnen met de prijsvraag ^^ want ik koop hem niet

 • Misschien als het spel wat goedkoper is dat ik het spel koop. Ik moet nog even kijken.

 • Altijd leuk zo'n DLC… maar daar hangen altijd weer van die 'leuke' prijsjes aan.

 • Hij is uit? Maar niemand verkoopt hem. :S

 • Ik wacht totdat de prijs vermindert is voor deze game te kopen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren