1. 42 Spel Klassiekers (NDS)

42 Spel Klassiekers (NDS)

42 spelklassiekers, een game die ik persoonlijk erg leuk vind en mij waarschijnlijk ook nog lang zal gaan boeien, laat ik nou eens een paar games apart nemen, en daar een oordeel over vestigen, en dan op het einde de helegame bespreken.

Memory

Speel eens een lekker potje Memory op je DS, met maximaal 8 spelers online, het lijkt erg op het orginele memory en is daarmee erg leuk om te spelen, zeker als je nog wat kleiner bent.

Checkers (schaken)

Een orgineel potje schaken, tegen de master of de noob, het is allebei leuk, de graphics zijn leuk, en zeker de Gameplay is goed.Je kunt de game met zijn 2en online spelen (of via downloadplay)

Dots and Boxes (kamertje verhuren)

Een kleurijk spelletje, maar is erg leuk om te spelen, met max 8 man online, is dit een zeer uitdagend spelletje, jammer dat de game niet wat dieper gaat.

Soda Shake

Shake the Bottle, probeer de fles zo veel mogelijk te schudden met je stylus, maar pas op dat de kurk niet van de fles afgaat, erg leuk om met je familie te spelen.

Bowling

Een mindere game, de stylus besturing werkt niet helemaal top, maar desondanks een leuk potje bowlen.

Darts

Een game die erg leuk is maar, niet erg diepgaat als je een echte liefhebber bent van Darts, kun je beter de SEGA Touch darts kopen.

Conclusie en beoordeling

Al met al is 42 spelklassiekers een leuke game, waarbij ik nog veel plezier ga beleven. Maar als je echt liefhebber bent van een spel, kun je beter een ancdere game kopen.
7,7
Score
77
Score: 75
  • Pluspunten
  • leuke graphics
  • goede games
  • Minpunten
  • af en toe, herkent de stylus je bewegingen niet.
  • Games gaan niet erg diep.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren