1. Star Wars: Empire at War - Forces of Corruption (PC)

Star Wars: Empire at War - Forces of Corruption (PC)

Lang geleden in een melkweg ver, ver weg. De Death Star is net vernietigd en de Rebellen hebben iets meer macht gewonnen in de melkweg. Maar terwijl het Rijk en de Rebellen elkaar aan het bevechten zijn staat er een nieuwe factie op in het gevecht: de Zann Consortium. De leider van de Zann Consortium heeft afgewacht tot het Rijk en de Rebellen genoeg waren afgezwakt zodat hij de melkweg zonder veel moeite kan overnemen. Deze top crimineel heet: Tyber Zann en hij zal de melkweg overheersen! Dit is Forces of Corruption!

Don’t just control the galaxy… CORRUPT IT!

In de uitbreiding van Star wars Empire at war: Forces of Corruption is er een nieuwe factie bij gekomen, de Zann Consortium. Deze Factie geeft een heel nieuwe draai aan het spel. De Consortium gebruik niet alleen militaire middelen maar ook criminele middelen. Ze kunnen gebruik maken van een speciale unit die Defilers heten. De Defilers kunnen naar een planeet vliegen en dan de planeet op verschillende manieren corruptere. Ze kunnen een aanvalseenheid klaar maken om een belangrijk iemand van de planeet te ontvoeren of een zwarte markt op de planeet beginnen. Als je Defilers gebruikt op een planeet en dan die planeet aanvalt is de kans groter dat je de planeet veroverd. De Consortium heeft ook veel andere units. Ze hebben heel krachtige schepen en hun grond units zijn ook erg sterk. De Capital ships van de Consortium zijn vergeleken met andere schepen van het Rijk en de Rebellen misschien een beetje overpowerd. Een van de Capital ships heeft twee speciale wapens. Een EMP kanon ( die legt meestal het hele schild plat ) en dan nog een super kanon. Het super kanon schiet een schot af dat zelfs een Imperial Star Destroyer zware schade oploopt. Het andere Capital ship heeft de mogelijkheid om als hij eenmaal op een doel schiet het dan de schildkracht van het schip waar hij op vuurt weg haalt voor zijn eigen vuurkracht. De meeste van de grond units zijn gewoon net als van het Rijk en de Rebellen. Ze hebben gewonen soldaten en tanks en die soort dingen. Maar wat weer een voordeel is bij de Consortium is dat als je ergens in de melkweg een zwarte markt hebt dat je daar dingen kunt kopen waar je, je grond en ruimte units kunt upgraden.

[p]">[p]">

Conclusie en beoordeling

StarWars Emipre at War: Forces of Corruption is een erg vette game voor de StarWars fans. Als je geen StarWars fan bent maar wel een RTS fan dan is het misschien ook wel iets voor jou maar anders echt niet. Aan de graphics is te weining aan gedaan. (heel jammer) de sounds van de StarWars saga zit er nog in en dat trekt de echte StarWars fans denk ik echt aan. Maar ik denk wel dat voor sommige mensen dit spel te weinig vernieuwing te bieden heeft en dat het een beet saai wordt op zijn tijd. Voor mij geldt dit niet maar ik ben een StarWars fan dus dat is dan weer mijn ding. Voor de rest is Forces of Corruption een erg vette game met veel units en veel planten. Een ding is zeker. Dit spel zal veel StarWars fans aan spreken
7,7
Score
77
Score: 75
  • Pluspunten
  • Nieuwe factie
  • De sounds
  • De nieuwe units
  • De vele planeten / nieuwe planeten
  • Minpunten
  • De graphics is te weining aan gedaan
  • Zal de niet StarWars fans niet echt aan spreken
  • Soms te veel van het zelfde

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren