1. Gears of War (X360)

Gears of War (X360)

Geef mij maar een shooter waarbij ik op mijn vijand kan afrennen en hem vervolgens helemaal kapot kan schieten, hoor ik mezelf nog zeggen. Dit veranderde helemaal bij de game Gears of War. Bij het zien van de eerste trailer wist ik het zeker, ik moet een Xbox 360 hebben hoe dan ook! Ook dit werd mijn vader snel duidelijk, na het filmpje tien keer te hebben gezien ben ik naar mijn vader gegaan en heb het hem laten zien. Zelfs hij was onder de indruk, eerst zei hij altijd gamen is slecht voor je enzovoort maar bij het zien van deze game kreeg hij zelfs zin om te gamen. Pakjesavond brak aan, wat we nog steeds vieren voor de gezelligheid. Na de surprises kreeg ik mijn cadeau, ik pakte het uit en het bleek Gears of War te zijn! Allemaal leuk en aardig maar waar moet ik deze game op spelen? Ook dat werd snel duidelijk, ik kreeg nog een pakje voor mijn voeten geschoven, het duurde niet lang voordat het uitgepakt was. Voor mij stond een prachtige witte Xbox 360!

Zoals bij veel toptitels begint het met een enorme hype, vaak wordt de game dan zo erg de hemel in geprezen dat het uiteindelijk tegenvalt omdat ze er gewoon te veel van verwachten. Bij Gears of War was er ook een enorme hype, geruchten als dit wordt de mooiste en beste game ooit gingen werd veel gezecht. Dat het een echte toptitel ging worden was al snel duidelijk. Toch hadden sommige mensen hier hun twijfels over. Bij deze game werd de hype werkelijkheid, de game werd gewoon wat we ervan hadden verwacht, zelfs het verhaal over de graphics was waar! Een echte toptitel en volgens vele de beste game tot nu toe.

Conclusie en beoordeling

None

Gears of War is het grote voorbeeld van een echte next-gen shooter en het laat goed zien wat Microsoft allemaal in huis heeft. Gears of War is een game die het aanschaffen van een Xbox 360 dubbel dwars waard is. De online modi is erg vermakelijk en leuk zonder lag. Deze game is voor mij de beste en mooiste game tot nu toe.
9
Score
90
Score: 90
 • Pluspunten
 • Graphics
 • Graphics
 • Nog meer Graphics!
 • Kettingzaag
 • Co-op
 • Gameplay
 • Minpunten
 • Verhaal
 • A.I. van je teammates

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Nice!

 • Nice!

 • Leuk nieuws, ik ben er wel voor te porren, een nieuwe Outrun (next-gen) game :-)

 • mooi nice PROF

 • Ik vond de vorige Outrun op de Xbox (coast 2 coast) een zeer leuke racer, dus kom maar op met die game!  Nog meer mensen die de oude Outrun uit de arcade wel eens voor Xbox Live Arcade willen zien verschijnen?

 • dit kan wel een vette arcade racer worden .als ze nu ook meer banen gaan maken .

 • Vond de game nooit echt leuk ofzo.

 • eerst ff het volgende (mijn mening, dus is geen feit): voorheen was het sumo digital die outrun 2 (in mijn ogen de beste outrun op de xbox) en outrun 2006 coast to coast heeft uitgebracht. als de nieuwe outrun dus van deze ontwikkelaar zou komen zou ik mij geen zorgen baren, behalve zoals jacky al had geschreven, dat er wel wat meer velden/tracks in zouden mogen. maar dit neemt niet weg dat outrun 2 en coast to coast een heerlijke arcade bestuuring heeft die net zo goed op console werkt als op de kast.  dat THQ het gaat doen vind ik wel minder. ik vind zelf dat thq ook niet dat sega sfeertje neer zou kunnen zetten. maar, wie weet zit ik er naast, en kan sega ze goed begeleiden. ik zou al blij zijn als de banen van coast to coast, en van outrun 2 er in zouden zitten. want ook al zijn beide xbox outrun spellen backwards compatible op de xbox 360, er zitten wel error's in de emulatie (sample blijft hangen, en bij outrun 2 soms ook nog eens de volgende stage te laat in laden) die dus in dit vervolg niet komen omdat het spel voor de next gen is ontwikkeld.  @ mole28: ik zou het echt supertof vinden als ze OutRun, Turbo OutRun, en OutRunners op xbox live arcade zouden zetten.


 • aan de weinige reacties te zien zal het wel weer erg stil worden online. maar ja, zo'n oude game als OutRun kent niet iedereen, en OutRun 2 en OutRun 2006 coast to coast waren ook al alleen maar geliefd door oldschool gamers, of race fan's die wel van arcade race spellen houden.

 • @ musicmaniac 1965 : idd, ik denk dat de huidige generatie zoiets zou hebben als : WTF???  Zelf heb ik Turbo Outrun nog voor de Megadrive en kan ik de originele Outrun spelen via Shenmue 2, maar een Arcade-versie op Live zou helemaal gaaf zijn!

 • @mole: ik heb de serie vanaf het begin mee gemaakt. eerst outrun op de kast (de deluxe versie, met de hydroulics) maar het duurde 10 jaar voordat deze thuis net zo mooi en goed was. dat was op de sega saturn console. turbo outrun op de kast is nog nooit fatsoenlijk overgezet voor thuis. deze is alleen op de pc via een emulator net zo goed en mooi als op de kast. de megadrive versie heb ik ook gehad, maar die heb ik snel dezelfde dag nog geruild met een ander spel :-) ah, vroegàh was alles beter :-P hahaha (grapje, geef mij maar de huidige generatie consoles)  van mij mogen ze alle outrun versies wel op xbox live arcade zetten, en dan bijvoorbeeld outrun 2 en outrun 2 sp als full game. ik weet dat beide spellen ook voor de xbox zijn gemaakt, en backwards compatible zijn (outrun 2 sp = outrun 2006 coast to coast), maar daar zitten nog bugs in :-) ach, we zien wel waar sega mee aan komt zetten. ik ben zelf in ieder geval blij dat ze toch nog verder gaan met de serie. ik had zelf verwacht dat door de minimale verkoop cijfers van outrun 2 en coast to coast ze niet meer verder zouden gaan met thuis versies.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren