1. Spider-Man 3 (Wii)

Spider-Man 3 (Wii)

Spiderman 3

De dag begon en het spel kwam uit, ik snelheid maken met mijn fiets

het spel te kopen.

Eenmaal aangekomen blijkt het spel bij de freerecordshop uitgekocht,

ik door naar de bartsmit, zoeken, zoeken niets te vinden.

Door naar de dixons en daar lag hij, afrekenen en haasten naar huis.

Eenmaal thuis aangekomen het spel in me afgestofte Wii stoppen en beginnen met spelen.

Ter begin, las ik de achterkant en zag hierop staan, er zijn 5 verschillende verhaal lijnen.

Ik kan mij herrineren dat de pc versie 10 verschillende had maargoed dat ter zijde.

Over het spel, het begint allemaal in een gebouw waar jij de kneepjes van het vak leerd.

Je moet simpele dingen doen om te begrijpen en te leren werken met de wiimote en nunchuck.

Er valt meteen iets op, de stemmen.

Hierdoor voel je jezelf meteen thuis in het verhaal, het geeft een echt spiderman gevoel.

De meeste kinders onder ons willen allemaal zoals spiderman zijn.

Ik zelf niet maar hem spelen is wel vreselijk leuk, dit spel geeft een goed gevoel en houdt je bezig met spelen.

ondertussen stoppen is dan ook niet makkelijk, een goed staaltje werk deze game.

Deze game geeft dus best veel uitdaging maar met beperkingen, ik gaf net al aan.

Pc game 10 lijnen en Wii game 5 lijnen, ja daar is niks mis mee 5 lijnen en free roaming is prachtig.

Maar geeft toch aan dat het niet geheel hetzelfde spel is.

Zo werkt spiderman wel is tegen, als je naar bovenklimt kan hij opeens naar beneden lopen, of met het slingeren de verkeerde kant op gaan.

(dit kan ook door mijzelf komen en de wiimote begrijp me niet verkeerd).

Daarnaast ziet het spel er totaal niet verkeerd uit, de mensen zijn niet prachtig maar voor de Wii begrippen niks mis mee.

De auto's daarintegen, deze zien er vierkant uit zoals op de screens.

Daarnaast zijn er vooral in het begin veel ontploffingen en daardoor veel vuur, daar is totaal niks mis mee.

Je hoord spiderman zelfs zeggen niet van vuur te houden.

Overtestappen naar de AI

goed, op de site van bartsmits staat heel leuk: geweldige AI ze omsingelen je, en roepen zelfs om hulp.

Dit is allemaal leuk en aardig maar dan moet het ook echt zo zijn.

In dit spel omcirkelen ze je inderdaad, ze roepen/schreeuwen om hulp, die meestal ook komt waardoor je niet tegen 4 maar 8 man moet vechten.

Ze lopen goed rond rennen achter je aan, maar springen ook vaak weg.

Bij andere spellen op de Wii kan je heel rustig naast een vijand staan zonder dat deze je slaat of schiet, kijk naar een Red steel.

Daarbij kan je naast iemand staan zonder dat deze iets doet, pas wanneer deze hoorde te schieten zal deze schieten.

Bij spiderman moet je niet te dichtbij komen dan beginnen ze in het rond te slaan.(overigens niet allemaal, sommige vijanden met wapens wachten gewoon ongeveer 5 seconde en schieten dan pas weer)

Ook in deze game is manhatten erweer, en groter dan ooit, als je op de minimap drukt zie je een vreselijk grote stad waarin jij boeven mag oppakken.

Je begint missies door bij onderandere politie agenten missies op te vragen, daarnaast gebeuren en random events, als jij ergens loopt kan er een oproep aan de politie gedaan worden.

Waardoor jij meteen in actie kan komen en mensen kan bevrijden uit gijzelingen en meer.

Dan het belangrijkste in deze game

Het web van spiderman.

Spiderman maakt natuurlijk altijd gebruik van zijn web, lekker slingeren dingen oppakken, snel naar de overkant, en natuurlijk web in iemand zijn ogen schieten.

Het spiderman gevoel, deze hoort jou de gedachte te geven ik ben spiderman.

In deze versie zit het er allemaal in en het werkt meer dan goed, het slingeren doet percies wat jij wilt, je krijgt een heerlijk gevoel erbij.

Web schieten in iemands ogen werkt ook, je schiet een web op iemand af waardoor hij minder snel beweegd en jij hem gemakkelijk kan uitschakelen.

\

Ik zag laatst iemand vragen, : Kan je voorbijgangers in elkaar slaan?

antwoord: nee, ik heb flink staan slaan tegen ze maar ze veroerde niet.

Als je tegen ze aanloopt sringen ze wel achteruit of gaan ze zeuren.

Ook iets wat je zeker moet doen, boven op een auto gaan zitten, dit zorgt voor een snelle manier van A naar B en geeft weinig kramp in de vingers.

Conclusie en beoordeling

Leuke game, niet een topper voor de Wii maar toch zeker een niet te missen game. Het geeft je een echte spiderman gevoel, en dat is wat veel gamers niet willen missen.
7,7
Score
77
Score: 75
 • Pluspunten
 • Vijanden zijn goed
 • ziet er totaal niet verkeerd uit
 • Spiderman zelf natuurlijk
 • Minpunten
 • spiderman werkt soms tegen
 • je kan geen onschuldige mensen slaan
 • net niet de game waar je op hoopt

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Bij mij ging de updat vlekkeloos.  De pakketten zijn niet gratis, maar hoeveel ze gaan kosten is op dit moment helaas nog niet bekend.

  /\\

  Al verwacht


 • Lancering New Xbox Experience verliep niet geheel soepel  Is het raar dat er bij een dergelijke update van deze omvang dingen niet geheel vlekkeloos verlopen? Het nieuwe dashboard zit perfect in elkaar en werkt prima, ik heb persoonlijk nergens last van gehad. Dit soort nieuwsberichten zijn er gewoon om te kunnen zoeken naar onvolkomenheden om zo weer lekker te kunnen zeiken. Microsoft heeft het prima gedaan met deze update. Punt uit.

 • Ja, MS, gewoon lekker hard melken. Ik hoop dat Sony dat met Home beter doet!  Overigens werkte het hier prima, binnen 5 min was alles geupdate!

 • 10 minuten, bij mij duurde het 2 minuten :P Maar ja denk dat ik gewoon geluk had omdat ik hem 's ochtends geïnstalleerd heb.

 • Binnen 5 min binnen en werkte meteen.  Echter hebben we in Nederland WEER geen Video Marketplace.

  \"De grootste HD Marketplace\" zoals MS het zelf zegt geld dus niet voor Nederlands :-(  Daarnaast had ik verwacht dat het audio gedeelte was uitgebreid, verder spoelen in een MP3 is nog steeds niet mogelijk :-( • Geen enkel probleem gehad met de update. Jammer dat het aanmaken van een avatar wat beperkt is, maar er moet natuurlijk ook geld verdiend worden.

 • @ AvanCade

  Een woord volstaat hier: LOL!

 • Is het raar dat er bij een dergelijke update van deze omvang dingen niet geheel vlekkeloos verlopen? Het nieuwe dashboard zit perfect in elkaar en werkt prima, ik heb persoonlijk nergens last van gehad. Dit soort nieuwsberichten zijn er gewoon om te kunnen zoeken naar onvolkomenheden om zo weer lekker te kunnen zeiken. Microsoft heeft het prima gedaan met deze update. Punt uit.  Aah kijk nou, Furyan is op de teentjes getrapt en is bang voor de hordes microsoft haters die zijn console gaan afzeiken. Stil nou maar jongen het komt wel weer goed :')  OT: Betalen voor nieuwe kleding van je avatar.. ik vind bij Home al schandalig dat je voor kleding gaat betalen maar dat ziet er tenminste goed uit. Dit zijn gewoon opgevoerde Mii's

  Maar wat verwacht je van M$.. • bij mij was de update binnen 5 min geinstalleerd had geen problemen met online gamen, het enige wat ik er ''gister'' op aankonmerken is dat marketplace traag was.

  Maar nu heb ik er totaal geen last meer van en werkt alles soepel

 • het nieuwe dashboard ziet er vet uit, alleen het installeren duurde wel lang ja, ongeveer 30 min, maarja het werk wel perfect!

 • alles leuk en aardig, maar je eigen foto's als achtergrond is ook fucked up. heb maar een custom afbeelding gemaakt met Photoshop, deze vervolgens bovenin gezet en nu kan ik iig de afbeelding weer zien. snap niet waarom ze dat licht grijze ONDOORZICHTIGE vlak erin hebben gedaan… daardoor verneuk je de achtergronden. maarja voor de rest wel leuk. verder indd geen problemen

 • helemaal geen problemen mee gehad.

 • Geen problemen gehad met downloaden of installeren, alles verliep soepeltjes en vlot, maar de Marketplace was inderdaad niet vooruit te branden na de installatie en gaf bijna bij alles wat ik deed een of andere foutmelding, alsof de opgevraagde content (demo's etc) ten tijden (nog) niet beschikbaar was (voor de gepimpte nieuwe Marketplace opmaak).  Zal vanavond weer eens proberen.  Party chat met z'n achten tegelijk is geweldig! ;)

  Avatars… mwoah, not so much. Funny but that's it.  CoD: WaW and GoW2 laden wel veel sneller vanaf de HD voor mijn gevoel. Het installeren van deze spellen (6+ Gb elk) duurt echter wel een minuut of 7 a 8, ga maar gerust wat te drinken pakken en naar de WC in de tussentijd.

 • Als die theme's betaald zijn is het helemaal lekker lullig. Enige wat me nuttig leek aan de update was overigens de verkortte laadtijden door je HDtje te belasten met gamedata… en dat werkt dus soms zelfs averechts??  Lekker bezig. Laat de volgende Xbox alsjeblieft niet zonder HD verkocht worden, anders krijg je weer dit gek*t. De gewone Xbox had al een (5GB?) interne HD standaard!

 • Bij mij ging het ook gewoon soepel.. En ik kan niet zeggen dat ik dat plaatje nu lelijk vind eigenlijk.. Het kan mooier, maar ik vind dit al mooier dan hoe het eruit zag voor de update.

 • De installatie ging goed bij mij, kon alleen een tijd niet op marketplace.

  En idd als die paketten betaalt moeten worden is dat wel genaaid!

 • tja maykrosovt he :D

 • Niet echt veel bijzonders dus…

  Dat een spel tragere laadtijden heeft terwijl je hem op je harde schijf heb geinstalleert vind ik egt vreemd.  Nee, het klinkt niet echt goed allemaal. jammer.  Jammer he Furyan? ;-) En Gemini natuurlijk niet te vergeten. • Ziet er gewoon netjes uit….

  Party chat is top, zeker bij on-line gamen !!!  @Zinio  ALs je geen 360 kan betalen naast je veredelde Blu-Ray speler niet zeuren hier he…….. • Nieuwe dashboard was merkbaar langzamer maar ik vind het er vrij mooi uitzien ware het niet dat na 10 minuten mijn Xdoos vastliep!  Toen maar uitgezet en hopelijk vanavond meer succes.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren