1. City of Heroes (PC)

City of Heroes (PC)

Vroeger droomde ik vaak hoe het zou zijn als ik een super held was (en nu nog steeds) en dan zag ik me zelf over daken vliegen en mooie vrouwen redden van het kwade.

Toen ik me meer ging bezig houden met games, speelde ik vaak de games waarin ik de superheld was, maar het was niet hetzelfde als in mijn dromen.

Het was maar saai met een paar bad guy’s en bijna geen enkele mooie vrouw……… maar toen gebeurde de er iets!

Mijn droom werd in een game overgezet!

City of Heroes!!!

Wees je zelf

Ik zal begingen bij het begin. City of heroes is Massive Multiplayer Online Role Playing Game waar jij één van de helden bent die Paragon City moet beschermen tegen het kwaad!

Als je het spel éénmaal heb geïnstalleerd en ingelogd kun je je eigen superheld maken en bepalen bij welke klasse jij wilt horen.

Je kan je uiterlijk aanpassen naar je eigen smaak.

Zo kun je en robot held maken of een kleine superheld maar die dan wel erg snel is of je kan een grote held zijn die dan weer super sterk is en nog veel meer….. en dat is nog maar het topje van de ijsberg!!!

Jouw verhaal

Het verhaal zal nooit hetzelfde zijn!

Telkens je een nieuwe held aanmaakt zal het weer een heel nieuw verhaal zijn maar ook de klasse heeft daarmee te maken.

Je hebt 5 klasse waar je uit kan kiezen. Zo heb je mutant dan zul je meer freaks en gekloonde soldaten moeten afmaken en dan heb ook nog technology dan krijg je op hol geslagen robots of gekke professoren en zo heb je 3 verschillen erin.

Jouw krachten

Je kan ook je eigen krachten kiezen zoals vuur,water,telepathie en nog veel meer en deze krachten zijn dan ook nog eens onderverdeeld in hun eigen speciale krachten zoals het vuur, zwaard of de vloedgolf.

Later in de game leer je ook vliegen zodat je sneller op je bestemmingen kunt komen.

Conclusie en beoordeling

Dit is de enige game die ooit mijn dromen kon vertalen in een game! Het is een echte aanrader voor wie nog steeds droomde om een held te zijn of gewoon als je een leuk game in huis wil halen !!!
9,3
Score
93
Score: 95
 • Pluspunten
 • totaal vrijhied
 • maak je eigen superheld
 • blijft leuk
 • Minpunten
 • nog steets geen mooi vrouwen

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • World of Noobcraft boeit me vrij weinig

  Alles wat komt zal ook weer vergaan….

 • komt er nog een videoreview?

 • Ga beter World of Warcraft 2 maken, en dan ook meteen voor consoles, en niet alleen voor de PC, en dan met super vette graphics, en mogelijk heid tot level 100, en dan nog veel uitgebreider dan dat je een spel uit 2004 een uitbreidinkje gaat geven zodat er 2.8miljoen verslaafde mensen een uitbreidinkje gaan kopen voor 30 euro, ik snap dat jullie(Blizzard) zo veel mogelijk geld uit een spel willen halen, maar doe dat niet 4 jaar later, en denk ook een keer aan de gamers die een nieuw spel willen..!

  maar toch gefeliciteerd Blizzard , dat jullie het voor elkaar krijgen..

 • @dutchsjors

  Het zit er dik in dat ze op deze manier met nog 3 uitbreidingen doorgaan.

  Dus dan ben je in midden 2010 miss een keer lvl 110.

 • Like… WoW…

  Aan de andere kant hadden we het aan kunnen zien komen :3 Echt ziek!!!

 • Sinds de release van Burning Crusade (Release Date 16/01/2007) zijn er dus grofweg 400.000 WoW spelers bij gekomen? (van 2,4 naar 2,8 miljoen)

  Mwoah, da's bijna een half miljoen meer spelers online (ongeveer 17%) dan eerder en dat in 1 jaar en 10 maanden tijd… niet slecht voor een online PC game (en toch klinkt het als weinig?).  Wie zei ook weer dat RPG's alleen voor nerds waren? :P  Leuke verkoopcijfers voor Blizzard hoor! • @ PDAWG 360: Het klopt helemaal niet wat je zegt… Dit was alleen de 1e dag er zijn in totaal ruim 11 miljoen actieve WOW spelers waarvan 2,8 miljoen de uitbreiding de 1e dag heeft gehaald en de rest dat later heeft of gaat doen… Zoals k bijvoorbeeld… moet ff wachten op mn loon (:S) voordat k m ga halen

 • Wow heeft 11 miljoen spelers…

 • @ jigsaw88 & TapijTBeveR  Man, da's een popie spelletje! Geen idee dat er zoveel gebruikers/spelers waren… (RPG's zijn echt niet mijn ding)

  Ik ging puur even uit van de cijfers die in het artikel genoemd staan.  Er zal inderdaad nog wel veel meer verkocht worden dan van deze uitbreiding… leuk voor de fans dus! Enjoy!  P.S. Had ik toch wel een beetje een goed gevoel toen ik opmerkte dat het als weinig klonk :)

 • bijkt toch uit dat de PC niet zo dood is zoals de meesten zeggen.

 • @ game_lord  Nee want pc gaming is niet dood, een RTS speel je op een pc, een MMO(RPG) speel je gewoon op een PC. Als je wil MSN'en tegelijk met gamen, dan speel je op je PC (want dat van xbox werkt niet lekker).  WoW is een vreselijk voorbeeld, maar ik denk dat het wel het merendeel van de PC markt heeft.


 • Ach zolang WOW mensen blijft boeien zullen ze met uitbreidingen komen en niet met een WOW2.. Waarom zou je een concept dat 11 miljoen betalende leden heeft aan de kant schuiven voor een totaal nieuw concept dat misschien niet net zo boeit als deel 1… WOW zal de komende jaren de leider blijven op dit gebied… misschien zelfs wel voor altijd

 • Gekkenwerk al je t mij vraagt, die WoW verslaafden…xD

 • Ik heb liever Warcraft 4 maar goed, WOW heeft mij nooit getrokken

 • Het zou idd onzin zijn een compleet niet spel te gaan maken met de zelfde setting, enkel om de graphics te verbeteren. Gameplay is toch belangrijker dan graphics imho. Kijk bijvoorbeeld naar spellen als Ultima Online. Dit spel word wereldwijd ook nog door veel mensen gespeeld, ondanks dat het grafisch hopeloos achterhaald is. Bovendien. Een nieuw spel maken op basis waarvan? Het verhaal achter Warcraft is zo groot, en het zit voor een groot deel al verwerkt in WoW. Ik heb liever dat ze een nieuw hofdstuk maken in de vorm van een nieuwe RTS.  Zelf moet ik ovigens zeggen dat de nieuwe uitbreiding mij tot dusver prima bevalt. En zo lang WoW mij blijft bevallen heb ik vrede met wat er nu is.

 • WoW = levenloos en betere graphics zou ook niet verkeerd zijn bij het spel.

 • @game_lord: dus vanwege 1 extreem populaire MMO kan je opmaken dat de PC markt nog leeft? Steeds meer consoledemo's, pc-versies die later verschijnen of zelfs games console-only… denk dat er wel iets meer nodig is dan WoW om PC gaming echt levendig te noemen.

 • ik kan dus uit dit artikel de conclusie trekken als internet er voor een week uitligt in de wereld er alleen al 2,8 miljoen zelfmorden weorden gepleegt door wow

 • dat is dan weer mooi voor de pc, maar jammer dat het WoW moet zijn:P

 • op1 andere manier begin ik zelfs HAAT te krijgen naar Warcraft. Want door hun succes blijven er alleen maar nog meer Elfjes,kabouters,demonen mmo's uitkomen inplaats van gewoon normale shit.  Ik las een jaar geleden ergens dat er een spel uit zou komen genaamd Bullit Points ofzo wat wel normaal is. Maar heb er een hard hoofd in dat ie uberhaupt nog uitkomt. Er zal heus wel weer iemand bij die uitgever zeggen dat ze maar beter een zelfde concept als warcraft kunnen doen.  Gatverrredamme!


Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren