1. Gears of War (X360)

Gears of War (X360)

Toen ik de Xbox 360 kocht was één van mijn redenen het spel Gears of War, omdat deze game er toen zo vet uit zag en dan ook nog met die kettingzaag. Ik dacht toen bij mezelf: dit spel moet ik hebben! Ik dus met smart wachten op Emergence Day. En die vrijdag naar de stad gerend (eerst met auto toen naar winkel). Bij de winkel stond er een lange rij. Toen ik als ongeduldig persoon moest gaan wachten tot een oude vrouw haar laptop liet nakijken (was niks mis mee maar dat terzijde). Toen ik eindelijk aan de beurt zegt de gast achter de kassa: dit spel is voor 18+ ben jij wel achttien? Dus ik mijn pa halen en die kocht hem. Ik dolblij de auto in. Gaan we nog eventjes rustig tanken (zucht). Ik eindelijk (heel blij) thuis, gooi mijn jas weg, ren op de trap en toen hoorde ik een angstaanjagende roep: “eten”. Toen dacht ik: shit dat ook nog. Na het eten heb ik gelijk Gears of War in mijn Xbox360 gedaan. En of het nu al die moeite waard was hoor je nu.

Splinter Cell Double Agent.

In het eerste level maak je kennis met Marcus Fenix. Een grote met steroïde gevulde gast. Hij zit in de gevangenis (nee geen Sam Fisher) en ene Dom haalt hem eruit om mee te helpen voor de oorlog. De oorlog is veertien jaar bezig en de mens is niet aan het winnen. Je bent nu vast benieuwd wie die vijanden zijn hé? Ze heten de Locust en ze zijn niet op aarde voor een theekransje. Integendeel, ze willen het theekransje vernielen. Onder de Locust zijn verschillende klassen met elke zijn soort wapen en ze zijn allemaal even lelijk, nee niet polygonen . Maar gewoon zo lelijk als een…tja niks is even lelijk als een Locust. Ze zijn niet alleen lelijk maar ze zijn ook nog eens taai vooral op de hoogste moeilijkheidsgraad, maar over die moeilijkheidsgraden meer later. Zoals ik al zei gaan ze erg moeilijk neer maar gelukkig heb je genoeg wapentuig om ze het loodje te laten leggen. Persoonlijk vond ik de Torque Bow het leukst want die je kun je recht in een Locust schieten en dan spatten ze uit elkaar. En dan moet je meestal gewoon even lachen. Verder denk ik dat veel mensen het standaard wapen van de Cogs leuk vinden. Waarom vraag je je af, nou omdat daar een kettingzaag in zit en je weet vast al wel wat er dan gaat gebeuren. Nog niet? Nou denk aan de slager hoe die rosbief snijdt ok? Nu in plaats van de rosbief doe de Locust en beeld dan nog veel bloed voor en voilã je hebt het effect.

Conclusie en beoordeling

None

Het spel waarvoor ik al heel lang naar uitkeek heeft mijn verwachtingen overtroffen en vond het een fantastische ervaring maar zoals iedereen weet bestaat de perfecte game niet zelfs Gears of War is niet perfect. Maar hij is een echte aanrader voor iedereen die een xbox360 heeft
9,3
Score
93
Score: 95
 • Pluspunten
 • Gameplay
 • Graphics
 • Sound
 • Wapens
 • Locust zijn vet!(raam)
 • Minpunten
 • Te kort
 • Flinterdun verhaal
 • Anabole Characters
 • Weinig mp modes

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren