1. Ground Control 2: Operation Exodus

Ground Control 2: Operation Exodus

In Ground Control 2: Operation Exodus leeft de speler in het jaar 2741 op een afgelegen planeet genaamd Morningstar Prime. Er is een machtige oorlogscampagne gaande en de speler zit er middenin. Het machtige Terran Empire, onder de leiding van Marcus Augustus, poogt al haar voormalige kolonies opnieuw te heroveren. Gelukkig zijn er sommigen die weerstand bieden.

Alle grote steden op de planeet probeerden zichzelf te beschermen met magnetische velden, maar er was te weinig tijd om alle steden te beschermen. Miljoenen inwoners stierven onder de bombardementen. De oorlog is nu op een patstelling aanbeland en het is aan de speler om de oorlog naar zijn hand te zetten. Hierbij zal er een eeuwenoude legende ontrafeld moeten worden.

Ground Control 2: Operation Exodus laat je geen basis bouwen, maar in plaats daarvan controlepunten bezetten om nieuwe eenheden op het speelveld te kunnen plaatsen. De speler moet strategisch te werk gaan, wil de overwinning worden behaald. In verschillende omgevingen kan worden gevochten: van vochtige moerassen tot gebombardeerde steden. In indrukwekkende 3D omgevingen moet goed gebruik worden gemaakt van deze omgevingen om de tegenstander uit te schakelen.

Aan jou de taak als Jakob Angelus, kapitein van de Northern Star Alliance, het machtige keizerrijk een halt toe te roepen.

Themaweek artikelen:

Dag 1: Media

Dag 2: Achtergrondinformatie

Dag 3: Terugblik op Ground Control

Dag 4: Recensie

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren