1. Street Racing Syndicate website gelanceerd

Street Racing Syndicate website gelanceerd

Namco heeft de officiële website van Street Racing Syndicate gelanceerd. Op de website kun je informatie vinden over verschillende auto's waaronder de Mitsubishi Evolution VIII, Nissan 350Z, Toyota Supra, Subaru WRX, Toyota Celica GTS en nog vele meer.

Naast al die informatie kun je er nog achtergronden, screenshots en verdere informatie die je nodig kunt hebben voor het een aanschaffen van een spel. Klik hier om de website te bekijken, Macromedia Flash Player 7 is vereist.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Als ik hier links ff kijk dan moet dit spel ongeveer tegelijk uitkomen als underground 2, dus ik hoop voor namco dat het een zeer sterk spel is.    Maar ik denk dat ze het wel kunnen schudden.

  • Wel lekkere wijfen maar daar koop je niet zo snel een game voor ;-)

  • naja zo sterk was nfsu 1 ook niet hoor t speelde ruk alleen zag t er leuk uit that's all voor de rest niets speciaal ofzo.

  • @ Van Fanel    Helemaal mee eens. Is gewoon mega gehyped door de huidige subcultuur rond auto's en tunen. EA heeft daar mooi op ingespeeld.

  • boris van gamekings schrijft de game nu al af, omdat r:racing ook kut was en van dezelfde makers is..al heb ik respect voor boris, dit vind ik toch wel bullshit, deze game heeft zeker wel wat te bieden..moeten alleen nog wel veel aan het snelheidsgevoel werken

  • @ gangster D: je praat de grootste poep want boris heeft em zelf gespeeld en het filmpje wat je zag is ook bagger! deze haalt het zeker niet bij juiced en nfsu 1 (2)! En het zijn ook al geen hoogstaande grafx.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren