1. Smash Court Tennis Pro Tournament 2

Smash Court Tennis Pro Tournament 2

Het tennisseizoen is weer begonnen en de grootste Grand Slams staan ook weer voor de deur: Rolland Garros en Wimbledon. De laatste jaren betekent deze periode weer de aankondiging en release van vele tennisspellen en dit jaar zal het niet anders zijn.

Zo liet Namco ons afgelopen maandag weten, dat we rond de zomer het tweede deel van Smash Court Tennis Pro Tournament kunnen verwachten. Het spel zal exclusief op de PlayStation 2 verschijnen en zal proberen de concurrentie - Virtua Tennis 2 - te verslaan. Wat kun je allemaal verwachten?

Allereerst heeft Smash Court Tennis 2 een belangrijke troef in handen: het geeft de licentie om alle officiële Grand Slams in het spel te verwerken. Verwacht dus Wimbledon en Rolland Garros terug te vinden, beide uiteraard gekenmerkt door respectievelijk het gras- en graveltennis. Daarnaast beschikt Namco ook over licenties van een aantal populaire tenniss(t)ers: Serena Williams, Lleyton Hewitt en Juan Carlos Ferrero zijn slechts enkele voorbeelden.

Smash Court Tennis Pro Tournament 2 biedt je zes verschillende modes. Van een oefenwedstrijdje en Grand Slam toernooien, tot een lesson mode voor de nieuwkomers en een challenge mode, die vol met mini-games zitten. Uiteraard kun je jezelf ook tot tennisheld omtoveren en je in je hoe-zie-ik-mezelf-het-liefst outfit langs alle sterren tot de top van de tennisranglijst opwerken. Dit kan ook weer op verschillende niveaus, zodat er voor iedereen een uitdaging te vinden is.

Ben je echter even moe van het tennissen, dan kan je een partijtje van de computer toekijken. Het spel zal er, dankzij de vele camerstandpunten en geluiden, voor zorgen dat het net lijkt alsof je je op de tribunes begeeft. Maar wat Smash Court Pro Tournament groot gemaakt heeft, is uiteraard de fameuze multiplayermode. Deze is vanzelfsprekend weer terug te vinden, waardoor je weer avondenlang met vrienden achter de PlayStation 2 kan vertoeven.

Al met al biedt dit deel je op papier alles wat een tennisspel in zich moet hebben. Wij zijn dan ook bijzonder benieuwd wat Namco van de mooie beloftes zal waarmaken, zeker met de scherpe concurrentie van Sega’s Virtua Tennis 2 in het geheugen. Wij laten ons graag verrassen, maar voor zover het is, kunnen we natuurlijk nog lang genoeg genieten van de grote hoeveelheid tennistoernooien die de komende maanden op het programma staan.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Geweldig weer alleen ps2 exclusive alsof de ps2 alleen maar tennis fans heeft. De xbox heeft ook alleen maar Top Spin maar die is wel fucking goed.

  En ik met me NGC geen enkel Tennis spel op 1tje na die bagger slecht schijnt te zijn. Zo'n spel als dit wil ik nou op de gamecube :)

 • Mariotennis:P

 • Mario Tennis is gewoon beter vind ik . ik vind jammeer dat nintendo niet ze gaan releasen . Wie wilt er nou Mario Golf !!?

 • mario golf is toch teminste wat nieuws, teminste nie alsmaar da gepoort

 • Mario Tennis ja maar dat duur nog zo lang :P

 • En dat is niet echt een tennispel met echte tennisers

 • Ik houd het wel bij Topspin, kan me niet voorstellen dat deze courtside beter is.

 • top blijft op nummer 1

 • Ja alleen jammer dat je niet goed dropshots kan spelen.

 • Las ik in de gamespy review maar ik heb helaas geen xbox omdat k niet mag kopen.

 • Geweldig weer alleen ps2 exclusive alsof de ps2 alleen maar tennis fans heeft  Game is maar tijdelijk exclusief voor de PS2. Spel verschijnt later ook voor de Xbox, GC en PC. Als we ESRB mogen geloven

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren