1. Ship Simulator 2006 Add-On (PC)

Ship Simulator 2006 Add-On (PC)

Binnenkort komt de Add-On Pack van Ship Simulator 2006. Wij hebben hier al een beetje van mogen zien en de details, de walktrough en de grafische kwaliteit zijn prachtig. Bekijk de Demo Video.

1 van de redenen dat alles er realistisch uitziet is dat het bedrijf Vstep echte maritieme trainingen ontwikkeld. Door deze 'Serious Games' samen te smelten ontstond 'Ship Simulator 2006'.

Ship Simulator 2006 geeft uren vaarplezier. Samen met de Add-On Pack heeft dit spel zo'n 60 missies exclusief de missies van de Collectors Edition en als dat niet genoeg is, kan met de simpele missie editor nieuwe missies gemaakt worden. De Add-On pack levert 6 extra schepen en geeft features zoals de walktrough's en meer besturingsmogelijkheden.

www.shipsim.com

Conclusie en beoordeling

Het is erg leuk spel als je van simulatie games houdt. Alles gaat uit van echte informatie zoals de omgevingen (Rotterdam, NewYork, Phi Phi eilanden Thailand) en de scheepstypen (Cruiseliner, Speed Yacht, Sleepboot, Multi-purpose cargo schip, Classic Yacht, en de vissersboot. Urenlang realistisch speelplezier.
9,3
Score
93
Score: 95
  • Pluspunten
  • Grafische kwaliteit en details van omgeving en schepen.
  • Minpunten
  • De Add-On komt pas eind Januari.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren