1. Meer over Command & Conquer III

Meer over Command & Conquer III

Electronic Arts Los Angeles heeft dit gerucht over Command & Conquer III de wereld uitgeholpen. Adam Isgreen, verantwoordelijk voor het ontwerp bij EA LA, heeft de volgende e-mail gestuurd:

Yo,

Guys, Petroglyph doesn't have the rights to C&C.; EA owns the C&C; brand. The Petro guys are doing their own stuff.

What Mark said is true. What you saw was a concept / inspirational piece of art that we did over a year ago that displays on our internal EA monitors here at EALA. Concept art is our "What if?" avenue to explore things we may or may not want to do in the future with game content, a certain look, or atmosphere / tone.

FYI, it's an image of a Scrin Primal defending against a GDI attack on a Scrin base. Obviously, the primal is winning. =)

And yes, there are still a bunch of us ex-westwood guys here.

Ook wil Electronic Arts dat Planet CnC de screenshot van hun site verwijderd. Of er nog een officieel vervolg komt in de Command & Conquer serie is onbekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Jammer, maar misschien komt ie alsnog, ooit.

 • ja of EA wil het gewoon geheim houden

 • Grrrr :@ klote EA, wedden dat ze de Tiberian serie ook verneuken :@

 • als EA iets goed doet is het altijd WOW EA GO GO GO maar als ze iets verkutten is ea meteen kut doe es niet zo nep mensen

 • Nou weten het wel Yugioh/Enterprise-Z. =P

 • Een vervolg op Tiberian Sun? bah.. vond deze echt waardeloos…

  Ik hoop wel dat er een RA3 komt. Hopelijk word het dan ook wel een goed vervolg, want je weet het nooit met EA ::)  @ultr shadow..

  Wanneer doet EA nou wat goed? ben nooit echt pro-EA geweest..


 • @ P2G-er ik vind deze games: bf, fifa, nfsu, the sims, black and white, simcity allemaal toppers maar daar hoor je niemand over. oke dat de meeste nu niet meer zo'n toppers zijn is niet gek maar het waren allemaal echt "DE GAMES". maar je hoort nooit eens wat over de goede dingen die ea deed alleen negatieve rotzooi.

 • Vind van jouw lijstje alleen Sim City wel aardig, maar dan wel de oudere games en die waren echt niet van EA.. van BullFrog ofzo dacht ik.. iedereen weet dat FIFA geen topper is.. The sims vind ik de grootste rotzooi op aarde en black and White is op sommige punten revolutionair maar was niet ontwikkelt door EA zover ik weet. EA was alleen publisher. Daarnaast is de man achter B&W weg bij EA. NFSU is een aardige game, maar niet meer dan dat. De game was herhalend. Graphics waren ook niet al te best. Zeker geen topper.  Als ik het over toppers heb dan heb ik het over games die meer als goed zijn. Die heeft EA vind ik niet. EA maakt redelijke games. Goed genoeg om de massa voor de gek te kunnen houden. Ze hebben wel een paar aardige series. Neem de Comand & Conquer serie. Deze was echter van Westwood. EA neemt het over en de serie is er echt niet beter op geworden.

 • Ik eis een Red Alert 3.

 • Inclusief tussenfilmpjes met echte personen. Ingame tussenfilmpjes a la Generals zuigen.

 • is dit niet gewoon heel leuk fotoshop werk? ik moet eerst echt iets zien wat ook goed te vertrouwens is dan pas geloven…..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren