1. Saints Row (X360)

Saints Row (X360)

Saints row is een free-roaming game waarbij je kunt doen en laten wat je wil het is heel verslavend steeds meer spellen komen er mee gta, true crime en nu ook saints row.

Het verhaal begint op een donker avond waar je per ongeluk op de verkeerde plek bent want er is een oorlog van gangs bezig. Dan kom er een kerel naar je toe en zegt :verkeerde plek verkeerde tijd dan gaat het licht uit. Wtf dacht ik toen dat gebeurden maar dan ineens KNAL! word je gered door een gang in nood de Saints. Ze nodigen je uit om in hun gang te komen als bendelid. Je moet verschillend kleinen missies doen om respect op te bouwen die heten activeiten . Daar bouw je respect mee op om daar na de echte missies te doen. Dus het zijn eigenlijk een soort van submissies.

Wat heel goed is aan de game is de gameplay. De graphics gaan nog wel. maar het is niet xbox360 mooi het is mooier en strakker dan gta maar mooi niet als een gears of war. De muziek ken je zelf kiezen je heb verschillende radio kanalen. Je kan ook je karakter zelf maken dus je hoef niet bijvoorbeeld met een donkeren persoon te spelen je kan kiezen tussen: Aziaat, blank en zwart dus als je niet met een Aziaat wil spelen bijv speel je met een gewone blanken of zwarten dat kan je zelf kiezen je kan ook tatoos laten zetten. Je kan ook je auto’s omlaten bouwen zoals andere motorkap en voorbumper. Wat beter is als gta dat je een winkel kan beroven dus je kan bijv als de winkel dicht is de deur binnen trappen of via achter gaan en dan de kluis kraken dan krijg je geld of midden in de nacht wel eens een doos, die doos moet je weer bezorgen op een speciale plek dat staat allemaal aan gegeven op een map. Je kan goed zien waar je heen moet want je moet een blauw bolletjes volgen als je te ver gaat zoekt de map automatisch een andere route tenzij er geen is, heb je de doos bezorgt dan krijg je geld.

Je kan ook online spelen via xboxlive zo is er een modus dat je een pimp moet beschermen en dat de andere gang hem moet proberen te vermoorden. Maar je moet met je eigen gang wel de anderen pimp proberen te vermoorden. Er is ook gewoon een deatmatch modus waar je het anderen team moet killen en dan heb je gewonnen.

Saints row is een goeden game de graphics konden wel iets beter maar het is gewoon goed heb me er veel uurtjes mee vermaakt.

Conclusie en beoordeling

None

het is een goeden gamen alleen de graphics mogten wel beter en er waren niet veel online modussen
7,7
Score
77
Score: 75
  • Pluspunten
  • goeden gameplay
  • xbox live
  • eigen mannetje maken
  • Minpunten
  • graphics
  • weinig online modussen

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren