1. Brothers in Arms: Road to Hill 30 (PC)

Brothers in Arms: Road to Hill 30 (PC)

1942: De stilte die heerst wanneer je met je squad van 4 man, door een klein dorpje midden in normandie loopt. Kan soms zo ondraagelijk zijn dat je spontaan je broek volschijt. En dan plotseling de stilte wordt verbroken door yell van \"INCOMING!!!!\" Ik heb het over die momenten die herleeft met Matt Baker (Hoofdpersoon) in Brothers in Arms Road To Hill 30 (BIARTH30)

Een band

Een van die unieke dingen aan BIARTH30(Ik noem het even zo omdat die titel de heeletijd voluitschrijven vervelend is) is die band die je vormt met ze hoe verder je in het spel komt. En nog erger is het wanneer je ze verliest in een gevecht. Zo'n banden stimuleren je om nog beter je best te doen om ze leven te houden.

\"There is no I in a team there is only We\"

Ten eerste je team staat bovenop, zonder je team kom je echt nergens.

Daardoor is er ook een system voor ontwikkeld dat jij je team bepaalde orders kunt geven. Orders die je met behulp van een simpele muis klik kunt uitvoeren. Wanneer je verder komt zul je ook merken dat je team van essentieel belang is. Je zult eerst beginnen met een simpele Fire team, maar wanneer je verder komt zul je ook een Assault team onder je hoeden krijgen. Het leuke hier aan is dat je ze dan goed kunt flanken.

Je kunt dus simpel Supressing Fire met de Fire team geven en dan sneakie met Assault team een geschickte flank hoek kiezen en je kunt het vuren openen

Te mooi om waard te zijn...

Wanneer je de Fantastische Singleplayer hebt uitgespeelt ga je eerst allemaal na van wat er allemaal is gebeurt. Tot nu toe heb je niks verkeerds aan de game kunnen ontdekken.... Totdat je de Multiplayer opstart. Als je de multiplayer hebt gespeelt begin je ook te denken dat te mooi was om waard te zijn. Laat me uitleggen waarom: De Multiplayer maakt je het onmogelijk om een clan te beginnen dat gemiste kans is. Nou ga je je zelf afvragen waarom is het een gemiste kans, nou ik zal het je vertellen. Mede door het feit dat het dus maximaal 2 tegen 2 is clanvorming onmogelijk (zoals ik jullie net vertelde)en er verder niet veel aandacht is besteed.

Conclusie en beoordeling

Brothers in Arms is een van de beste games die ik ooit heb gespeelt op het gebied van Singleplayer maar de Multiplayer deet t hem gewoon niet
9
Score
90
Score: 90
  • Pluspunten
  • De Band Die je Krijgt met je Squad
  • De Beleving
  • De Sound
  • De Singleplayer
  • Minpunten
  • Graphics
  • Multiplayer

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren