1. Colin McRae Rally 2005 naar de N-Gage

Colin McRae Rally 2005 naar de N-Gage

Vandaag hebben Nokia en Codemasters bekend gemaakt dat het rally spel Colin McRae Rally 2005 ook op de N-Gage zal verschijnen. Het is het eerste deel uit de reeks dat op Nokia's N-Gage komt.

"It's fantastic to have Codemasters' support for the N-Gage platform and Colin McRae Rally 2005 a great first title to showcase the talents of the team. The online support for ghost racing via N-Gage Arena will give rally fans a chance to compete with the best rally gamers from around the world."

Alle actie die we van het spel kennen belooft ook in deze versie te zitten. Dankzij de ondersteuning van de N-Gage Arena kunnen er onderlinge competities plaatsvinden. In het vierde kwartaal van het jaar kunnen we het spel verwachten. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • ow wel cool er komen steeds meer goede spellen op de n-gage!!!

  • Ik snap niet dat Codemasters deze game wel op een zwaar geflopt apparaat uitbrengt, maar haar games niet meer op GameCube brengt.

  • Met de nieuwe N-Gage geloven er weer een hoop bedrijven in. De N-Gage begint een aardige line-up te krijgen. Zelf zou ik echter denk ik nooit zo'n apparaat kopen, maar het is wel tof.

  • Dat is slim…:p

  • Ik heb nokia N gage QD gekocht en mijn gewone n gage ingeruild @ media markt duitsland hoefde er maar 80 euro voor te betalen en dat heb ik best over voor 1 mobiel en zeker als het de nieuwe n-gage is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren