1. Filmspel Robots aangekondigd

Filmspel Robots aangekondigd

Vivendi Universal Games heeft Robots aangekondigd voor de PC, GameCube, Xbox, PlayStation 2 en Game Boy Advance. Het spel is op dit moment in ontwikkeling bij Eurocom (PC en console-versies) en bij Griptonite Games (Game Boy Advance-versie). Het spel is gebaseerd op de aankomende animatie film van 20th Century Fox die op 11 maart te zien is in de bioscoop.

Het spel Robots zal gebruik maken van de karakters, animaties en de visuele stijl uit de film. De wereld is Robots staat op het punt overgenomen te worden door een tiran. Het komt op jouw aan om je robotvriendjes te redden en een einde te maken aan de tirannie. Philip O'Neil, President van Vivendi Universal Games, vertelde het volgende:

"We are thrilled to partner again with the talented team at Twentieth Century Fox to extend what is sure to be a blockbuster movie event into a highly interactive and vibrant game experience for Robots fans of all ages. The collaboration will result in an exciting and graphically brilliant game that integrates the best elements of this CGI-animated feature with 3D action/adventure gameplay."

Het spel zal in het eerste kwartaal van 2005 in de winkels verschijnen. Er zijn twee nieuwe screenshots en deze kun je hier bekijken. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • -Modbreak-    Volgende keer een normale reactie of helemaal geen reactie.

  • kan best wel iets grappigs uit voort komen.

  • Vivendi en een filmgame…tja daar kan iets middelmatigs maar dat toch wel fun is uitkomen, of een gigantisch baggerspel.

  • het enige goeie robot serie is Gundam

  • en macross is ook vet hoor en patlabor en ga zo maar door. Bijna alle anime robot/mecha series zijn goed.

  • zeg me aub niet dat transformers bad is man dat is de meest gekeken robot serie ooit.

  • tzal wel een bagger game worden met zoals bijna alle games gebaseerd op een film…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren