1. Mario Golf: Advance Tour komt in september

Mario Golf: Advance Tour komt in september

Mario Golf: Advance Tour zal op 17 september 2004 in de Nederlandse winkels liggen. Dat maakte Nintendo in haar nieuwsbrief bekend. De GameCube versie genaamd Mario Golf: Toadstool Tour ligt sinds 18 juni al in de winkel.

De Game Boy Advance versie is linkbaar met de GameCube versie. Het is mogelijk om verborgen extra's vrij te spelen door de link tussen de twee spellen. Ook is het mogelijk om personages van de Game Boy Advance versie op de GameCube af te spelen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Wel leuk spel voor onderweg.

 • Dat zijn al die spelletjes :).  Maar deze lijkt me sowieso tof, aangezien de N64-versie ook roeleerde.

 • cker lachen! kijk er naar uit!

 • JEEEEEEEEH, dat is de game voor onderweg samen met mario tennis

 • Ik heb hem en het is echt een vet leuk spel, als ik jullie was zou ik er maar erg naar uitkijken;)

 • JAmmer dat het nog zo lang duurt……Zucht…

 • Lijkt me een erg leuke game.

 • Voor 30 euro importeer je hem uit Canada en speel je hem over een week al… de mijne is afgelopen maandag verzonden.  zie http://www.videogamesplus.ca of http://www.dvdboxoffice.com (prijzen zijn in Canadese dollars, een spel van $45 kost inclusief verzenden iets minder dan 30 euro)  Je betaalt dus een stuk minder en je straft meteen Nintendo Europa af dat ze je zo lang op die spellen laten wachten. Alleen maar voordelen dus…


 • Ach Napole0n, als iedereen dat gaat doen kun je over 1 jaar geen gameshop meer in Europa tegenkomen, is Nintendo of Europe failliet verklaard en kun je games die WEL optijd gereleased worden vergeten (zoals Mario Kart: DD).

 • baal er altijd van als gba games na september en later worden released, dan heb ik er niks meer aan, want ik speel voornamelijk op mijn gba in de vakantie..zucht dan maar importeren

 • Het importeren van dit spel is voor mij wel heel erg aantrekkelijk geworden na het zien van screens en lezen van previews.

 • @Robkazoe: gameshops in Nederland zijn veel te duur, omdat er amper concurrentie is. Vendex (Bart Smit/Intertoys) en Free Record Shop nemen klakkeloos de adviesprijzen over en daar kun je het mee doen. Ik koop al mijn PAL games in Engeland, en betaal gemiddeld 15 euro per spel minder (en dat is inclusief verzenden) voor nieuwe titels, en oude titels worden meestal veel sneller en veel harder afgeprijsd, in tegenstelling tot Nederland.  En Nintendo of Europe zijn gewoon een stel trage, gierige prutsers. Wanneer kwam Animal Crossing ook alweer uit? En waarom worden de NES-classics twee keer zo duur als in de US? Waarom komt de DS hier weer later? Waarom zou ik dat soort praktijken aanmoedigen door ze er voor te betalen? Als ze failliet gaan hebben ze het toch echt aan zichzelf te danken.  Maar als je je graag laat naaien door meer geld te betalen voor spellen waar je ook nog eens een keer veel langer op moet wachten, moet je dat vooral doen. Dan weet je zeker dat er nooit iets veranderd.  Van het geld dat ik betaal aan play.com (PAL titels), DVDBoxOffice.com of videogamesplus.ca (NTSC en GBA titels) verdwijnt minder geld in de zakken van de distributeurs en winkels en net zoveel geld in de zakken van de uitgevers en developers. En dat zijn degene die ik het het meest gun.
Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren