1. Guild Wars (PC)

Guild Wars (PC)

Guild Wars Recensie (mijn Eerste)

Ik loop met mij elemantist op een river skale af en kill hem. meteen komen zijn vrienden op me af om me te grazen te nemen snel neem ik een spell om ze wegte knikkeren maar helaas het lukt niet ik pak mijn pas gevonden longbow die overigs zeldzaam is schiet 4 pijlen en ik heb gewonnen nog 280 Xp point voor level 5.

Zo gaat Het ongeveer in het Spel Guild Wars

Er zijn Meerdere delen maar ik houdt het bij Propehies

Aan het begin kun je kiezen tussen 6 verschillende waaronder

Warrior,Ranger,Monk,Necromancer,Mesmer,Elemantalist

Erna kies je Geslacht en enra Kleding Enz.

Je begint in het kleine gedeelte (in vergelijking met het grote ''ECHTE'' deel) Genaamdt Ascalon Allereerst Kom je een paar Mannetjes tegen Met quests voor skills die goed nodig kunnen zijn voor het attacken,enz. Je zult merken dat je met levels steeds als je 1 level hoger bent meer Xp moet verdien (expierence points) Je level kent maar lopen tot 20 1. van de minpunten maar het spel wordt niet saai erdoor je hebt altijd wat te doen quests missions of anderen mensen helpen,geld verdienen,het perfecte armor zoeken, Je kunt ook in een zogenaamde Guild gaan dat is een soort van club die elkaar (zouden moeten) helpen je krijgt ook een cape en als ze een hall hebben die ook nog eens !!

Party's zijn er ook !! dat is een groepje dat je snel kunt maken voor het doen van missions samen. Het is leukerder samen dan dat je met computer bestuurden bent het spelen. Er zijn ook nog dye's die veel mensen willen hebben vooral de black. Met dyes kun je je Armor kleuren. Je kunt Dyes ook mixen als je iets aparts wilt.

Bepaaldt graphics is het spel heel erg mooi, De mooien landschapen vondt ik het mooiste ! mooien watervallen zijn ook te zien die ook echt uitzien. en de characters zien er ook fictief uit daardat je de kleren uittrekt zal je ook de onderbroek zien (bij vrouwen ook BH He jongens!!).

Het spel heeft geen zware kaart nodig ! ik speel zelf met een nogal zwakke kaart gemiddeld zonder enige schok erin.

Als je na de training een second profesion hebt gekozen (een 2de character skills) kun je gaan vechten voor ascalon wat erna komt zal je zelf merken.

Het Spel is langdoorgaandt doordat er maandalijks updates zijn en dus steeds nieuwe dingen zijn om te verzamelen of te bezichtigen.

Conclusie en beoordeling

Het is een Prachtig Spel Kwa Graphics en gameplay. Een aankoop Waardt. Het spel is langdurig leuk (ong 1 jaar) en wil je geen maandalijkse kosten maar tochg een leuk online game is deze zeker aangeraden.!
8,3
Score
83
Score: 85
  • Pluspunten
  • Het spel wordt niet saai omdat het maar tot Level 20 loopt
  • Mooie Graphics
  • Maandelijkse updates
  • Niet te verslavend
  • Geen maandalijkse kosten
  • Minpunten
  • Loopt maar tot Level 20
  • Weinig Keuze uit characters
  • Niet zo snel te begreipen (je moet het eenmaal snappen)

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren