1. Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter (PC)

Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter (PC)

Als het gaat om een eigen mening, dan kan ik daar goed over mee praten. Ik wil altijd alles kwijt. Ben ik het ergens niet mee eens, dan zeg ik dat zonder mezelf te schamen. Vind ik dat iemand het verschrikkelijk goed doet, dan ben ik niet bang om dat te vertellen. Ook over games heb ik dan mijn eigen mening. Deze keer betreft het de game Ghost Recon 3: Advanced Warfighter voor de pc. Ook hier zal ik uitgebreid de aspecten van de game behandelen, en natuurlijk mijn eigen mening geven. Misschien dat het je niet bevalt, maar daar kan ik niets aan doen, omdat het immers een uiting van vrije mening is!

Schoonheid tegen een prijs[p]Dat de game erg strak oogt is jullie denk ik wel duidelijk. Jullie hebben allemaal wel de screenshots gezien of de verhalen van gamers moeten aanhoren die de game bezitten. De enorme stad is tot in elk klein detail na gemaakt. Van de versieringen op de huizen, tot en met de tegeltjes op de grond. Het is allemaal schitterend om te zien. Maar niet alleen de details zijn noemenswaardig. Ook de speciale grafische aspecten van de game mogen er wezen. Van de schitterende licht effect tot en met het verbluffende HDR Lighting, het is schitterend om te zien. Maar al deze grafische pracht moet natuurlijk wel ergens vandaan komen, en dat komt uit een patser van een pc. Want heb je een standaard multimedia pc, dan kom je niet ver. Je hebt echt een patser van een pc nodig wil je deze game vloeiend laten draaien. Een 3,0Gh processor is dan ook geen overbodige luxe, en een nieuwer model grafische kaart mag er ook wel wezen. Want als er een groot nadeel is aan deze game, dan zijn het wel de pc eisen die een domper pp de vreugde kunnen zetten. [p]Qua geluid zit het dan ook wel goed. De knallende muziek op de achtergrond die los barst als er actie ontstaat zorgt voor sfeer en serieuze hartkloppingen als je geconcentreerd bezig bent. Je wapens kletteren als een gek en de vijanden zullen kreten uitslaan die ik niet ken. [p] ">

[p] Schoonheid tegen een prijs[p]Dat de game erg strak oogt is jullie denk ik wel duidelijk. Jullie hebben allemaal wel de screenshots gezien of de verhalen van gamers moeten aanhoren die de game bezitten. De enorme stad is tot in elk klein detail na gemaakt. Van de versieringen op de huizen, tot en met de tegeltjes op de grond. Het is allemaal schitterend om te zien. Maar niet alleen de details zijn noemenswaardig. Ook de speciale grafische aspecten van de game mogen er wezen. Van de schitterende licht effect tot en met het verbluffende HDR Lighting, het is schitterend om te zien. Maar al deze grafische pracht moet natuurlijk wel ergens vandaan komen, en dat komt uit een patser van een pc. Want heb je een standaard multimedia pc, dan kom je niet ver. Je hebt echt een patser van een pc nodig wil je deze game vloeiend laten draaien. Een 3,0Gh processor is dan ook geen overbodige luxe, en een nieuwer model grafische kaart mag er ook wel wezen. Want als er een groot nadeel is aan deze game, dan zijn het wel de pc eisen die een domper pp de vreugde kunnen zetten. [p]Qua geluid zit het dan ook wel goed. De knallende muziek op de achtergrond die los barst als er actie ontstaat zorgt voor sfeer en serieuze hartkloppingen als je geconcentreerd bezig bent. Je wapens kletteren als een gek en de vijanden zullen kreten uitslaan die ik niet ken. [p] ">

Conclusie en beoordeling

None

De Xbox 360 versie van Ghost Recon 3: Advanced Warfighter was niet minder dan geweldig. Ook zijn pc broertje heeft zijn sterren nu wel verdient, plus mijn respect. Dat je een patser van een pc nodig hebt is een flinke domper, maar als echte gamer houdt dat je niet tegen... Of wel?
8,7
Score
87
Score: 85
 • Pluspunten
 • Tactisch geweldig
 • Grafisch top!
 • Mexico!
 • Minpunten
 • Hoge systeem eisen
 • AI had beter gekund

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik denk dat Iwata wel eens gelijk zou kunnen hebben… Mede door het groeiende publiek dat games speelt en het casual imago van de Wii.

 • Een beetje voorbarig om dat nu al te denken. Ze zitten op 45 miljoen, da's echt nog lang geen 130 miljoen.

 • Als de kwaliteit van de console en de games nou ook nog eens zo goed als de PS2 zouden zijn, had die recht om blij te mogen zijn.

 • Lijkt me sterk in deze economie

 • @ Sjaal : niet zo voorbarig als jij denkt.  Als je gaat vergelijken zie je dat de Wii nu na iets meer dan 110 weken op de markt aan ongeveer 45 miljoen verkochtte units zit.

  De PS2 zat na hetzelfde aantal weken aan \"slechts\" 26 miljoen units en de PS3 zit nu nog maar net aan 20 miljoen.  Uiteindelijk had de PS2 3 jaar nodig om de aantallen te halen die Wii nu op 2 jaar verzette. Niet zo voorbarig van Iwata lijkt me.

  Als deze trent aanhoudt evenaren ze het record niet gewoon, dan verpulveren ze het.  @ Koppa : 18 % gedaald waar en wanneer? De verkopen van 2008 lagen alleszins hoger dan die van 2009. En zelfs al zouden ze dalen, vergeet niet dat Nintendo nog altijd z'n eerste prijsdaling moet doorvoeren, er is nog marge genoeg om te groeien vrees ik ondanks de crap-games. • Ik denk ook niet dat ze dat aantal halen, aangezien de Wii grafisch niet veel beter is als de ps2.  Wat koppa zegt toont al een beetje aan dat ze het grootste deel van doelgroep al bereikt hebben.

 • Uh hoe kom je er in godsnaam bij dat de Wii verkopen zjin gedaald?

 • Ik zou ook graag een bron zien Koppa, want volgens mij praat je BS. :O  Ik denk zelf ook wel dat het mogelijk is om de ps2 voorbij te gaan in verkopen. Het ding heeft grootse potentie, en het einde is nog niet in zicht.

 • @ koppa  Leugens

 • de games voor de PS2 zijn wel beter!!!!

 • .

 • Vandaag stond de Wii nog in de Telegraaf met de volgende definitie; ''De Wii is een interactief computerspel.'' Zie je maar weer dat het merendeel van de volwassenen geen idee heeft wat het eigenlijk is :P.

 • Ik denk ook wel dat de Wii beter gaat verkopen zelfs mijn oma toonde interesse, dus het is populairder dan de meeste andere consoles. Populair zowel bij jong als bij oud.

 • @Koppa:  Dude, de winst van Nintendo is gedaald met 18%, niet de verkoop van de Wii. Je geeft het zelf aan, niet zo slim van je.

 • Ik ben schijnbaar de enige die insidegamerartikelen ook echt leest.  http://www.insidegamer.nl/bedrijf/uitgever/nintendo/nieuws/23945/Nintendo-bli…

  Nou, dan mag je wel een bril kopen, want er staat dat de winst met 18% is gedaald, niet de verkopen van de Wii. ;}


 • maar ja meer mensen krijgen nu advies van ex-bezitters om hem niet te kopen

 • Die sales onderwerpen op gamessites moet ik altijd wel een beetje om gniffelen.  Wat zou ons gamers dat nu kunnen verrekken. Het feit is dat Nintendo minder voor ons gamers doet dan het zou kunnen. Wanneer ze tig kwaliteitstitels zouden hebben voor de Wii dan zou dát een punt zijn om trots over te zijn, niet dit :S

 • @Swiep  Ik schaam me diep, de winst idd

 • Dat is zo'n achttien procent minder dan in dezelfde periode vorig jaar, wat vooral te maken heeft met het feit dat de Japanse yen hoog staat. Omgerekend naar yen komt er voor een verkochte Wii, Nintendo DS of een game minder geld binnen.

  @ Koppa : blijkbaar lees je zelf niet zo heel goed he? Er staat niet dat de verkopen naar beneden zijn gegaan, er staat dat de winst is gedaald door de wisselkoersen. De hardwareverkopen zelf zijn blijven stijgen en ondanks de 18% terugval maken ze nog steeds belachelijk veel winst.  edit : ok ik zie dat je het zelf ook al inzag ondertussen :-p
 • Hij verkoopt inderdaad als beste, zelfs mijn schoonzus heeft er een, nog nooit in der leven een game gespeeld (daar vindt men namelijk nix aan) maar dat Wii fit fantastich toch!?! (dus niet) Binne 1 maand staat de Wii in kast en komt er nooit meer uit… zo gaat het ook bij mijn ouders, schoonouders, ome's en tante's ect ect… Maar O O wat verkoopt hij goed!!! Rot toch op Nintendo (zou je bijna zeggen), dit is geen spelcomputer en mag er ook niet mee vergleken worden; het is een familie entertaimentspel voor bij de Intertoys!!! (bekijk je de releaselijst van het aankomende jaar maar 'ns, en BEDANKT)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren