1. Metal Gear Solid 3: Snake Eater (PS2)

Metal Gear Solid 3: Snake Eater (PS2)

Nou daar zijn we dan bij de volgende versie van metal gear solid 3: Ik denk dat iedereen hierop wel heeft gewacht, ik zelf kon niet wachten voordat ik het spel kon spelen.

Dit is al de 5 deel van de mgs series,en wel een van beste delen vind ik. Het spel is nu de tijd teruggaan dan vooruit, dus er staat je veel te verwachten. Wat je allemaal staat te wachten lees je nu in mijn recencie.

De Jungle is niet wat het is!

In de vorige delen van mgs was je in een dichte plaats dus had je niet zon grote vrijheid maar nu word je ergens in rusland in de Jungle gedropt, je moet proberen de wetenschapper sokolov terug naar u.s te brengen naarmate je verder bij het spel bent ontmoet je sokolov. En ga je terug naar de plaatst waar jullie worden opgepikt maar, als je bij de brug bent, dan ontmoeten snake en sokolov 2 mensen 'the boss' en de colonel volgin snake schrikt van dat 'the boss' u.s heeft verraden daarna, komt er een gevecht tussen snake en 'the boss' uiteindelijk verliest snake en, 'the boss'gooit snake in het rivier daarna, gaan 'the boss' en volgin in het vliegtuig en gaan weg. Als snake weer wakker is, is hij zwaar gewond en moet zichzelf verzorgen, maar dit kun je niet alleen tog? Maar gellukig word snake geholpen door de para-medic via codec. Nadat snake zichzelf beetje heeft genezen word hij weer opgepikt en in veiligheid gebracht.

Is het spel afgelopen?

Het antwoord op het vraag is nee het is gelukkig nog niet afgelopen nu, begint je 2de missie. Het spel heeft veel te bieden wat dacht je van de nieuwe camouflage systeem, je kunt elk soort uniform aan doen of je face paint veranderen dat je onopvallend bent tegenover de vijand, of de nieuwe 'cqc'dat staat voor (close quarters combat)dit is een soort techniek waar je je vijand van dichtbij aanvalt of ondervraagt! Je kunt je vijand op verschillende manieren uitschakelen wat dacht je van een survival knife, of een slang dan denk je een slang ja met een slang!! Je moet dan een slang verdoven en dan op je vijand gebruiken zo handig! Je hebt net als altijd weer de verdovings wapen wat handig is. Zoals bij mgs2 moest je ook eten, bij dit serie moet je ook eten maar hier moet je het zelf vinden!! Dus letterlijk zoals je op de vijand jaagt moet je ook op de dieren jagen, voor eten zijn er verschillende soorten voedsels zoals een slang, of een kikker, of een konijn of een geit al wil snake dit niet eten maar het moet om het missie te overleven.

Wapens van het omgeving gebruiken?

Voorbeeld een bijenkorf gebruiken zodat de vijand wegrent, voor de angels van de tegenstander of een enorme machinegeweer. Het is wel leuk om zoiets te gebruiken om, de vijand nog sneller te doden, en je word zelf ook nauwelijks geraakt, maar naarmate de coution stijgt dan heb je problemen en, kun je gewond raken. Je rijdt ook bij een missie in een motor, bij een geheime agent genaamd 'eva' dan moet je proberen de vijand af te schudden, en de 'shagohod' uitschakelen als je denkt wat is de shagohod dat ga ik je zo vertellen wat het de doel van het spel is.!

Wat is de 'shagohod'

De shagohod is een hele grote nucliare magchine, dat kan zorgen voor de einde van de mensheid het is een soort robot achtig ding dat op een tank zit en een snelheid van 300km/h kan bereiken en, dat is heel snel voor een grote ding als een shagohod, jou missie is de shagohod uitschakelen, en 'the boss'uitschakelen. Maar voordat je de missie voltooid heb je een hele grote avontuur te gaan, dat wel 24 uur aan gameplay kan duren als je tenminste alle cut scenes en, op een normaal mode speelt anders duurt het korter en is er ook geen plezier aan het spel. Het verhaal word vertelt in de cutscenes het meest. Dus het is een echte aanrader speel het gewoon en kijk naar alle cutscenes en je gaat heel veel dingen beleven bij dit spel.

Mooi grassprietje

Het spel is gemaakt op de ps2, en zoals jullie weten is de ps2 al 5 jaar oud maar hoe oud de ps2 ook maar is, ik vind de graphics van mgs3 heel mooi. Je ziet toch niet altijd zon spel, voorbij komen of niet dan. Verder zitten er in het spel nog extra's bij zoals de apen van ape escape, je krijgt dan een missie om al die apen van ape escape te vangen, dat is toch wel grappig voor een spel als mgs3 of niet, ik zelf

stond er bij te lachen van hoe snake zijn verdovings wapen gebruikte op de apen en dan hun ging vangen. Je kunt nu ook de demo theather gebruiken daar kun, je alle cut scenes zien die je hebt gehad best wel leuk als je een cutscene weer terug wilt zien.Er is 1 minpunt bij deze hele spel, soms kan de camera zo lastig worden maar dat was ook bij mgs2: sons of liberty.Als je denkt waarom ik nu pas een recensie hiervan maak is, de oorzaak ervan omdat ik eerder de spel niet kon spelen doorda,t ik geen ps2 had en later kreeg ik een ps2 en, heb meteen deze spel erbij gehaald en heb geen spijt van gekregen. Wie hem nog niet heeft gespeeld. het is een hele goeie spel echt goed nog een extra functie is de duel mode, bij dat mode kun je tegen alle basen weer vechten als je wilt, er zijn 8 bazen in het spel maar nu kun je ook special items gebruiken bij het uitschakelen van de basen. Dus als je het spel gaat kopen veel succes met uitspelen.

Conclusie en beoordeling

None

Ik vind het een hele goeie verhaal hebben en het is kojima gelukt om er een goeie game van te maken.Als je een fan bent van stealth games en actie dan moet je deze spel erbij hebben. Ik zelf heb me niet verveeld toen ik deze spel ging spelen omdat het verhaal zo goed in elkaar zit. Het muziek was ook van hoge kwaliteit het is allemaal heel goed afgewerkt behalve de camera dan maar als je eraan went is het niet zo groot probleem. Als je wat geld wilt verspillen koop he spel de extra's zijn lachen en het game zit dik in orde. In 3 woorden woow vet spel!!!
9,3
Score
93
Score: 95
 • Pluspunten
 • rare wendingen
 • goeie graphics
 • camoufleren
 • leuke extra's
 • Minpunten
 • de camera kan soms lastig zijn

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • zeg me niets?

 • Mij ook niet

 • @Mc.lovin: Is ook niet zo heel bekend! :P

  @OT: Leuk, maar ben niet van plan er ook maar naar te gaan kijken. :D

 • Mij wel.

  Heb hem op mijn DS gespeeld, vond hem niet super.

 • Zie Wereldkeep.

  Op de DS is ie niet te batsen en dus ga ik er ook geen geld uitgeven voor op mij 360.

 • nee,ik denk niet dat ie heel leuk wordt…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren