1. Prey (PC)

Prey (PC)

Prey is een rare zaak als het draait om videogames, een normale game ontwikkeltijd varieert van 18 maanden tot 2 jaar. Prey was eigenlijk orgineel aangekondigt in 1999, maar de ontwikkelaars hadden besloten om Prey een beetje als achtergrond te laten en goed aan het werk te gaan met Duke Nukem: Forever. Ongeveer 2 jaar geleden werd het spel opnieuw in leven geblazen met een nieuwe ontwikkelaar; Human Head Studios. Nu loopt Prey op de Doom 3 engine, en er zijn best veel ideén van de orginele Prey in het spel dat wij nu kennen gegaan.

mij niet echt veel nieuwe dingen, op de Portals, etc na dan. De game voelt nog een beetje oud aan, en ik kan zo scenes zien die naar mijn gevoel direct uit de orginele Prey zijn gehaalt. Dit vind ik jammer, als er ooit een Prey komt dan zou ik graag meer Singleplayer zien. Maar als het net zo lang duurt als het eerst deel, dan zit ik hier nog te zeuren om een deel 2 en is het alweer 2011.[p]Mijn member Video-Recentie:[p] klik hier [p]">mij niet echt veel nieuwe dingen, op de Portals, etc na dan. De game voelt nog een beetje oud aan, en ik kan zo scenes zien die naar mijn gevoel direct uit de orginele Prey zijn gehaalt. Dit vind ik jammer, als er ooit een Prey komt dan zou ik graag meer Singleplayer zien. Maar als het net zo lang duurt als het eerst deel, dan zit ik hier nog te zeuren om een deel 2 en is het alweer 2011.[p]Mijn member Video-Recentie:[p] klik hier [p]">

Conclusie en beoordeling

None

Prey is een goede rit door een ruimte wereld, maar voor een Singleplayer bied het te weinig, makkelijk te doden vijanden, en die korte uitspeel-tijd. We hebben dit eerder gezien in Half-Life 2, maar die singleplayer was uiteraard wel wat beter, en dat maakte alles meerendeels goed, want na HL2 wouden de spelers meer. En ik had niet echt het gevoel dat ik na Prey meer wou, leuk verhaal. Maar ik wou voorlopig nog niet meer. En zelf vind ik de multiplayer ook niet veel te bieden, misschien wel even leuk maar naar een tijdje haakt deze ook af. Er zijn een aantal dingen die volgens mij beter konden.
8,3
Score
83
Score: 85
  • Pluspunten
  • Goede graphics
  • Interessante gameplay ideén
  • Minpunten
  • Te kort
  • Te makkelijk

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren