1. Golden Sun naar de GameCube?

Golden Sun naar de GameCube?

Volgens verschillende Japanse media lijkt het er sterk op dat er een GameCube versie van Golden Sun, de populaire role playing game reeks op de Gameboy Advance, in ontwikkeling is. Het spel zou zelfs al redelijk lang in ontwikkeling zijn.

Volgens de geruchten zal de GameCube versie van Golden Sun trouwens een multiplayer modus bevatten maar het is nog te vroeg om dit met zekerheid te kunnen zeggen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • 1 woord; SUPERDESUPER-STOER!!!!!!!!!!!!!!

 • Ook eindelijk een spel voor de Cube :p

 • multieplayer? kan leuk worden

 • Dit wist ik dus echt al heeeeeeel lang. Niet lang nadat GS (usa) uitkwam op de GBA, toen zat in de eerste klas, was er al een bericht dat ie uit zou komen op de NGC. Inmiddels moet ik bijna afstuderen en is ie er nog steeds niet, maar VET is het natuurlijk wel! Ik denk dat er geen multiplay komt…maar that's just me.

 • was de NGC eral toen GS net in USA erwas.. Zou vast wel  Wel leuk nieuw, maar ik denk dat ze gewoon dezelfde multiplayer noemen als in de GBA-reeks

 • Tjah, hier worden al heel lang vraagtekens bij gezet… ik hoop dat het echt zo is, dat zou vreselijk vet zijn.

 • dat wordt weer linkkabelen… :S

 • deze ga ik zker aanschaffen

 • ohh, dit is geweldig!!!!

 • moet nu alles wat op de gameboy advance wordt uitgebracht ook nog eens naar de gamecube worden overgebracht…????? Het is al erg genoeg dat alle mario's op de advance zijn verschenen en dat er zelfs nog meer games de overtocht van de supernes naar de advance hebben gemaakt… maar nu zijn ze weer bezig. Eerst Advance wars op de cube en nu mischien Golden Sun. En dan vind Nintendo het gek dat ze als laatste eindigen in de console oorlog. Nintendo moet gewoon schoon schip maken en al die oude Jappanse direkteuren er uit schoppen en jongere frisse mensen neerzetten. Geef me liever de oude Nintendo. Niet een Nintendo die maar alles doet om alleen maar geld te zien, maar het bedrijf dat vroeger games maakte om te entertainen. NES staat toch voor Nintendo ENTERTAINMENT System. Nou ik krijg weinig entertainment van Nintendo de laatste tijd. Dat was vroeger wel anders in de tijd van de NES, enz.. Ik wil de oude Nintendo terug…:-( (snik, snik, snik).

 • Oke oke, ik geef het toe ik ben absoluut geen voorstander van Nintendo maar als er ook maar 1 spel masterlijk was op de Advance dan was het Golden Sun wel ! Kvin t best wel vet en zou graag de screens willen zien :D

 • Dit was al aangekondigd voordat GS voor de GBA uitkwam… Maar er is nooit meer wat over gehoord.

 • Het is niet duidelijk of het een Golden Sun is/was. Deze game is al sinds de aankondiging aangeduid als Camelot RPG, naar de developper dus….  Het kan wel zijn dat het nu steeds duidelijk wordt dat de game de naam Golden Sun krijgt, maar dat lijkt mij persoonlijk wat vreemd, aangezien het GBA verhaal van Golden Sun 1 en 2 nu af is.

 • Hmm, had ik heel lang lang geleden al gehoord dat ze bezig waren met een Goldensun op de NGC. 2 jaar verder te zijn blijkt het toch waar te zijn. Super dan ! Goldensun 1&2 waren super goed op de Gba. Ben benieuwd hoe het op de NGC zal presteren.

 • Dit was al lang bekend… Ow, en Mindgamepje… De wars serie is al een stuk ouder dan Advance Wars, sukkel…

 • De GameCube heeft het mijns inziens voorlopig beter gedaan dan de N64 in heel zijn levenspan. Dat de GameCube minder is dan de SNES en NES valt natuurlijk niet te ontkennen.  Sowieso wat mindgame aan het blaten is… dit (een heel nieuw spel) vergelijken met de Super Mario Advance games (regelrechte ports) is nogal krom.

 • te relex!! ik heb alle 2 de golden suns uitgespeeld op de gba.. ik dacht zo'n super avontuur krijg ik nooit meer… hoe mensen zich kunnen vergissen :P :D

 • de gamecube worden overgebracht…????? Het is al erg genoeg dat alle mario's op de advance zijn verschenen en dat er zelfs nog meer games de overtocht van de supernes naar de advance hebben gemaakt… maar nu zijn ze weer bezig. Eerst Advance wars op de cube en nu mischien Golden Sun. En dan vind Nintendo het gek dat ze als laatste eindigen in de console oorlog. Nintendo moet gewoon schoon schip maken en al die oude Jappanse direkteuren er uit schoppen en jongere frisse mensen neerzetten. Geef me liever de oude Nintendo. Niet een Nintendo die maar alles doet om alleen maar geld te zien, maar het bedrijf dat vroeger games maakte om te entertainen. NES staat toch voor Nintendo ENTERTAINMENT System. Nou ik krijg weinig entertainment van Nintendo de laatste tijd. Dat was vroeger wel anders in de tijd van de NES, enz.. Ik wil de oude Nintendo terug…:-( (snik, snik, snik). Niet janken, de gamecube kan best wel een goeie rpg gebruiken….

 • ik heb er alle vertrouwen in als ze er zo lang aan hebben gewerkt zullen de grafx (Y) zijn en het is en blijft golden sun dus het verhaal zit ook wel goed. dit is wat de cube nodig heeft.

 • cker vet maar dat wisten we tog al dat golden sun misschien naar de cube zou komen of heb ik het nou mis ik wizzet idd al….

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren