1. XIII (PC)

XIII (PC)

Het is al weer een tijd geleden dat XIII voor het eerst in de winkel lag, maar ik vindt het zo’n leuke game dat ik er nog maar een recensie over schrijf. Ik speel het spel vooral, omdat ik de Multiplayer nu nog steeds geweldig vindt!

XIII

XIII is een speciale game met originele graphics. Het lijkt wel of XIII getekend is. Je hebt speciale modes bij multiplayer. De singleplayer is leuk en lang, maar niet zo leuk als de multiplayer optie.

Singleplayer

Je begint bij de XIII singleplayer op een strand. Je ben buiten westen geweest en je weet helemaal niks meer. Mensen zeggen dat JIJ de president vermoord hebt en jij gaat uitzoeken of dit waar is. Iedereen van de politie zit achter je aan. Je weet bij het begin dus helemaal niks, je weet zelfs niet hoe je heet. Hoe verder je de Singleplayer levels uitspeelt, hoe meer je van jezelf te weten komt.

Multiplayer

Multiplayer is echt het beste van dit spel. Er zijn in totaal 5 verschillende modes voor Multiplayer. Zo heb je: Deathmatch, Teamdeathmatch, Sabotage, Capture The Flag & Invalid Game Type.

Deathmatch

Bij deathmatch is het gewoon knallen op iedereen die je tegenkomt! Dit vindt ik zelf een beetje idioot & te hyper.

Teamdeathmatch

Dit is echt een geweldige Multiplayer mode. Je hebt twee teams: Rood & Blauw. Je moet met je team proberen het andere team neer te knallen. Voor elk neergeschoten persoon krijgt het team één punt. De Host van de server kan instellen hoeveel punten dat het team moet behalen om te winnen.

Sabotage

Dit is een mode waarbij je met je team (rood & blauw) bommen moet plaatsen of de plaatsen moet beschermen voor die bommen. Het rode team plaatst de bommen en het blauwe team moet het rode team tegenhouden. Er is een tijd van tien minuten. Die tijd moet het blauwe team de plaatsen beschermen, waar het rode team bommen moet plaatsen. Het rode team heeft gewonnen als ze in de tien minuten de drie bommen hebben geplaatst.

Capture The Flag

Dit is voor elke gamer wel te begrijpen denk ik. De vlag van de tegenstander afpakken en naar je eigen vlag brengen...

Invalid Game Type

Bij deze mode heb je dozen over heel de map staan, die je moet pakken om o.a. wapens te pakken. De dozen bevatten geheime dingen, die je kan zien pas als je de doos hebt gepakt. In de dozen kan zitten: wapens, armor, onzichtbaarheid enz. Deze mode kan je spelen met deathmatch of teamdeathmatch.

Mening

Dit spel is een 'must have' voor elke gamer. Ik speel het spel nog steeds, vooral Multiplayer. Ik kan niet anders zeggen dan: Top, Top, Top!!

Conclusie en beoordeling

None

Een TOP game! Moet je hebben.
8,7
Score
87
Score: 85
  • Pluspunten
  • Aparte Graphics
  • Verhaal
  • Gameplay
  • Minpunten
  • AI

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren