1. Hitman: Blood Money (PC)

Hitman: Blood Money (PC)

De ijskoude huurmoordenaar is weer terug, en beter dan ooit..

Jawel, je leest het goed: Beter dan ooit , door de nieuwe engine die de prachtige graphics en sterke gameplay uitpoept.

Acrobaat

Agent 47 , kan nu nieuwe moves zoals regenpijpen beklimmen en van balkon naar balkon springen, Handig voor als je een mooie plek ontdekt , waar je vervolgens naartoe klauterd en je sniper in elkaar klikt, en een Target uitschakeld, maar dit is niet de enige manier..

Vele Mogelijkheden

Als je een missie start, Kun je informatie kopen over de omgeving en interessante weetjes , Zo kwam ik tijdens een missie in Parijs (Waar ik een operazanger en VIP-toeschouwer moest vermoorden) te weten dat er een renovatie aan de gang was. Interessant dacht ik , dus ik gluip sneaky naar binnen, vermoord een schilder , doe zijn pak aan en wist via een geheime gang in de acteurs-ruimte te komen.

Het toneelspel ( waar overigens de operazanger zogenaamd word ge-executeerd met een neppistool ) was aan de gang dus ik kon zo de kamer van de man die executeerder speelde binnenlopen.

Toen hij zijn kamer inkwam,verwisselde ik zijn neppistool met een echt pistool,ik ging naar een andere ruimte , waar ik een bom op een enorme koepel kon plaatsen.

Genieten met een lach

Ik ging terug om te kijken hoe de operazanger werd geëxecuteerd.De VIP-toeschouwer rende verbaasd het podium op en de bom ontplofde , ik wist niet hoe snel ik weg moest komen.

Zo heb je vele mogelijkheden je targets uit te schakelen en is het werkelijk genieten.

Graphics en Gameplay

De graphics zijn erg verbeterd, en de gameplay is uitgebreid, je kunt nu je vijanden ontwapenen en knokkie slaan.

Spieren en aders worden prachtig op beeld getoond,En de omgeving voelt realistisch aan door bijvoorbeeld de moerassen in de Missisippi.

Minpuntjes

Het was moeilijk voor me om de minpuntjes te spotten , maar wat me het meest opviel , was toch dat je snel klaar was met alle missies, zo deed ik er zo'n 11 uur over om de game uit te spelen.

Conclusie en beoordeling

Voor degene die van Stealth houden en Geduld hebben voor dit soort games, is het een echte killergame, Voor de ADHD-patientjes zou je eigenlijk een punt van het cijfer aftrekken.
8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Prachtige graphics
  • Vele mogelijkheden voor het killen
  • Minpunten
  • Weinig missies

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren