1. Java ondersteuning voor de Phantom

Java ondersteuning voor de Phantom

Infinium Labs heeft bekend gemaakt samen te gaan werken met Sun Microsystems om zo Java-gebaseerde spellen voor de Phantom Gaming Service aan te kunnen bieden. De samenwerking werd vandaag bekend gemaakt op de JavaOne Conference in San Francisco. Chris Melissinos van Sun Microsystems:

"The Phantom Gaming Service model of delivering games to the home over broadband via a receiving device dovetails with Sun's goal to use Java technology to allow people to play their favorite games without platform restrictions. We share Infinium's vision of making games available over a network so they can play anywhere, anytime."

De Phantom Game Receiver zal de Java 2 Standard Edition Runtime Environment volledig ondersteunen, samen met de bijbehorende API's. Hierdoor kunnen alle Java-gebaseerde spellen op de Phantom draaien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ja das wel waar maar juist omdat ie zo op een pc lijkt en ook pc games gebruikt bestaat de kans dat hij na een paar maanden al zo mateloos is verouderd dat je er geen nieuwe games op kan spelen wat natuurlijk ongelovelijk stom zou zijn als je er veel geld voor hebt uit gegeven.

 • Wat moet hij dan (ongeveer) gaan kosten ?

 • ik verw8 dat deze console net zo hard op zijn bek gaat als de dreamcast alle 2 goede consoles maar iedereen w8 op de nieuw gen consoles

 • Hmm eerst de prijs weten :P,…..dan kijk ik wel verder.

 • java zuigt vreselijk!!.. damn daar wil ik nooit meer in programmeren op mijn studie :|

 • nou geweldig het heeft een muis, toetsenbord, en er zit allemaal zooi in wat ook in een computer zit alleen slechter. ik weet niet wat jullie keus is maar ik heb liever een goede pc van alienware ofzo zeg maar wat liever dan de phantom want dat ding gaat volgens mij egt zuigen!

 • @ xboxlover: leuk je standpunt te verkondigen hoor maar laat aub die belachelijke "heheheh" en "hahahahaa" eraf. Je klinkt als zo'n slechterik in een of ander goedkope tv-serie. Lees liever eens de rubriek van Mortal Marcel.

 • @xboxlover

  als je niet met redelijke standpunten komt ga dan iemand anders vervelen want ik denk niet dat veel mensen naar deze onzin willen luisteren. (Btw ik heb ook een xbox maar beste console ever no fucking way)

 • Die xboxlover is een beetje fanboy ^^… De Phantom is wel een grappige console, maar ik ga 'em denk ik niet halen, anders heb ik echt geld te kort voor al die spellen die uit komen :P.

 • ehm mensen xboxlover heeft wel gedeeltelijk gelijk…in het moment heeft xbox echt de beste line-up, beste grafx aub geen fanboys hierop reageren.

  wat ik niet snap: een pc met 3>ghz 1>gb ram 256 mb new gen grafische kaart+ moederbord met veel fsb is echt beter als welke console dan ook! en als de phantom dan zo'n sterke pc is snap ik niet wat xboxlover zegt van ik heb de beste console. de pc is weer terug van weggeweest en weer het sterkste platform dit kost wel heeeel wat € maar goed in theorie is de pc gewoon de het sterkste platform.

 • tja the pc is there to stay denk ik, een console verouderd of heeft concurrentie maar een pc is een pc. En je kan er nog andere dingen mee ook ;-)

 • De Xbox de beste line up? In welke tijd leef jij?!  Een aantal goeie games, zoals Halo, Ninja Gaiden, PGR etc.

  Maar Fable de beste RPG ooit? Ik denk 't niet!

  PGR 2 beste racegame ooit? Nope!

  Splinter Cell en Doom 3 het beste? SP is multiplatform, dus een flut argument, en Doom 3 komt ook op PC, dus ook geen 'beste' exclusive.  Xboxlover is gewoon een gefrustreerd pubertje dat er niet tegen kan dat hij de FF-serie niet op z'n Xbox kan spelen, evenals Gran Turismo, en de aankomende topper Killzone van Guerilla gaat ie vergelijken met Davilex, ook omdat het alleen NL is? A2 Racers werden niet gehypete, en als first party aangekocht door een grote jongen in het games-milieu, dus dat is ook een flut-argument. Je bent gewoon jaloers.

  Respect voor de Xbox, aantal leuke games, goeie online-functie. Maar de beste console met de beste games? Don't think so goober…


 • @ saturnos line up=van wat er nog komt: fable sudeki nieuwe doa halo 2 die vind ik echt goed maar xbox lover is idd wat jij over hem zegt.

 • xbox heeft zeker niet de beste games dan denk ik eerder: ffX, zelda the windwaker, bf, gt enz maar halo kan er net zo goed bijhoren.

 • @Ultra-Shadow: Dat snap ik, wel vette games, maar naar mijn mening niet de beste.

  Mjah, respect voor alle 3 de consoles, maar niet voor de gefrustreerde fanboys die de consoles met zich meebrengen.

 • xbox-> beste hardware, beste controller

  ps2-> slechte hardware, slechte controller

  NGC-> goede hardware, goede controller  phantom gaat zwaar floppen…


Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren