1. Jade Cocoon 2 (PS2)

Jade Cocoon 2 (PS2)

Het is een weer een mooie dag om te gamen. En ik koos voor de Monster training en kwekerij spel genaamd Jade Cocoon 2 voor de Playstation 2 console. Ik heb hem gekocht bij de Videoland en speelde wel een weekje lang. Ik kon het niet stoppen met die gamen van dit spel het is zo leuk om te spelen en te leuk om te laten liggen natuurlijk. Het lijkt wel op de spel van Digimon en Pokemon games o.a die monsters lijken van die spellen.

-Het verhaal-

Het verhaal gaat over een jongen die Jade Cocoon master worden net als die Pokemon master van Ash uit Pokemon. Maar hier gaat er meer over een eitje die gebroed moeten worden. Het moster kweker ben je eigenlijk in het spel. Maar dan heb je wel een verstandje hebben over een kweek monster van het spel.

-Monsters-

Jij moet de monsters trainen en kweken om het meer kracht uit te halen van het monsterlijke gevecht. Die jongen die je bestuur is ook een monster innerlijk uiter lijk is die heel lief. Je moet belke keer de levels ingaan om te vechten tegen een andere monster en een ervarings punten pakken. En dan moet je natuurlijk wel heel steker worden en dan met genoegen gevechten en aanvallen kunnen je monster veranderen in grotere en andere monster.

-Het battle system-

Het battle system is heel makkelijk je krijg je een ring van het elementen van Vuur, Wind, water en aarde elementen er zijn wel 8 van die elementen powers. En die 4 hoeken hebbe dubbele krachten bijvoorbeeld de krachten van Vuur en Water or Vuur en Wind krachten. Maar verder moet je zelf achterkomen wat er kunnen gebeuren wat je kunt mee doen met die spel.

Einde van mijn Review.

Conclusie en beoordeling

Het beste spel die je kunt spel en het is zeer leuk spel. Die monsters willen kweken. En dan kun je ze tegen een monsters vechten en met te test gevechten kun je Alijd het beste monster zetten.
8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Het battle System met R1 en L1.
  • Test gevechten.
  • Monster fuseren en meer kracht te kunnen hebben.
  • De levels zijn zo groot en spanned.
  • Minpunten
  • Sommige monsters zijn zwak en zaai.
  • Sommige zijn te moeilijk en niet leuk te vecht wel te lang en te lange levels of gevechten zijn altijd saai.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren