1. Call of Duty (PC)

Call of Duty (PC)

Meestalzijn de geschiedenislessen saai. Vaak gaat het over ridders en middeleeuwen.De tweede wereldoorlog heeft echt een indruk gemaakt op Activision.Zij komen met call of duty.Speel call of duty en je zegt dat je toekomst niet bij het leger ligt.

Het verhaal

Het verhaal speelt zich natuurlijk af in de tweede wereld oorlog.eigenlijk zit er niet echt een verhaal in.Het verhaal is eigenlijk steeds weer anders,dat komt doordat je steeds een ander team bent.Maar je hebt maar een doel en dat is natuurlijk de duisers uitschakelen en de wereld te reden.

De gameplay

De gameplay vindt ik goed.De besturing loopt lekker soepel en met zo,n spel is dat echt belangrijk.Wat echt handiger is, Als je bijvoorbeeld dat de muis iets te stroef gaat kun je in de optie menu het gewoon veranderen dus das wel een pluspunt.

Stap in,handleiding lezen en volgas

De russishe tankmissies zijn leuk.lekker duitsers afknallen.Maar die missies zijn wel te kort,ongeveer 2 missis en dan is de pret al weer afgelopen.Wat overige,s wel echt is,Als je op een boom afrijd,Dat die boom dan ook echt omvalt.De duitsers proberen met alle hulpmiddelen om je tank te latten exploderen,Maar vaak wordt dit echt makkelijk meestal hoef je gewoon soldaten te doden,Maar natuurlijk ook tanks,Anders wordt het te makkelijk.

4 teams 1 doel

In call of duty speel je met drie teams de russen,British en amerikanen.

Elke campaign laat een stukje zien hoe ze tegen de nazis vochten.

British Campaign

In de British Campaign ben je Sergeant Evans, een van de vele soldaten van de 6th British Airborne.Je krijgt een geheime missies.je missie is om een brug in hadden te nemen.je zult deze missie midden in de nacht moeten uitvoeren. zo zal je in de ochtend ook tegen de Duitsers moeten vechten die een tegen aanval inzetten met veel mantroepen en tanks!

US

In de US campaign ben je Private Martin uit Baker Company van de 101st Regiment - 101st Airborne Division.Je bent gewoon een soldaat die aan het trainen is vor een invasie.Op 6 juni 1944 is het dan zover

je wordt gedropt achter vijandelijk lines,elke soldaat mist zijn dropzone.

De russen

In de Russian Campaign ben je Conscript Alexei. Je begint met de aanval op Stalingrad.Je zult levend een rivier moet oversteken.Fight for the Russian!! Comrades, do NOT turn your back on HER!" zo luid te tekst die de officieren uitschreeuwen, en dan barst te hel los!.honderden Russische soldaten bestormen het rode plein Vele overleven dit niet!.

De wapens

In call of duty zitten natuurlijk ook wapens .Deze wapens zien er echt uit,Ook het geluid is prachtig.Zo heb je een pistool tot een bar van granaten tot anti tank.voor elke situatie is er wel een wapen.Het mooiste is dat je dus ook andere wapens kunt op-pakken.

Het geluid

Het geluid in call of duty is echt geweldig.Het lijkt net of je echt in de oorlog zit.je hoort van alles om je heen wapens,tank, mg42 en natuurlijk geschut.War ook heel super is als er een explosie vlak bij je is komt er alsware een slomotion.

Ook het geluid van de explosies zijn echt geweldig.

De graphics

De makers achter call of duty wisten wat ze deden,De graphics van call of duty zijn echt super.zo zijn de levels mooi uitgewerk.Ook de personage zijn echt super Daarnaast natuurlijk ook de voetuigen.Ook de ontplofingen zijn echt uniek.Ook in de level van de russen je moet die russen eens zien echt,Je kunt aan hun hoofd zijn hoe ze zich voelen,Ook als ze de rode plein bestormen echt super!!!!.

Multiplayer

De multiplayer van call of duty is niet echt bijzonder.je hebt zo als gewoonlijk deathmatch en team deathmatch.Maar toch heeft call of duty wel wat meer.Call of duty telt 5 speltypes zoals:Retrieval,Behind Enemy Lines en Search and Destroy.In de Multiplayer kan je kiezen tussen de Britten, de Amerikanen of de Russen.

Conclusie en beoordeling

call of duty is echt helemaal super.als je dit speelt denk je van wat is een oorlog vreselijk.
9
Score
90
Score: 90
  • Pluspunten
  • graphics
  • levels
  • geluid
  • personage
  • history
  • Minpunten
  • multiplayer

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren